'Euphoria'-sterren verbreken relatie

Karen Luiken-10 juli 2023 om 06:54

Dominic Fike en Hunter Schafer zijn niet langer samen. De twee ‘Euphoria’-sterren hebben na anderhalf jaar daten besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Het nieuws wordt door Dominic bekendgemaakt in een interview met Zone Lowe voor Apple Music. “Ik ben er gewoon klaar mee om nu relaties aan te gaan”, aldus de acteur, die daaraan toevoegt dat hij liefde altijd heeft gezien als iets wat hij ‘nodig’ heeft. "Maar die dynamiek betekent vaak het einde van een relatie. Ik heb tijd voor mezelf nodig."

Ondanks de breuk zullen Dominic en Hunter binnenkort toch samen op de set moeten staan, aangezien de opnames van het derde seizoen binnenkort van start gaan. Al ziet Dominic daar geen grote problemen in. “Ik denk dat het wel goed komt. We zijn volwassen.”

De twee acteurs werden in januari 2022 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot. Een maand later maakten ze hun relatie bekend.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer