'Euphoria'-sterren verbreken relatie

Karen Luiken-10 juli 2023 om 06:54

Dominic Fike en Hunter Schafer zijn niet langer samen. De twee ‘Euphoria’-sterren hebben na anderhalf jaar daten besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Het nieuws wordt door Dominic bekendgemaakt in een interview met Zone Lowe voor Apple Music. “Ik ben er gewoon klaar mee om nu relaties aan te gaan”, aldus de acteur, die daaraan toevoegt dat hij liefde altijd heeft gezien als iets wat hij ‘nodig’ heeft. "Maar die dynamiek betekent vaak het einde van een relatie. Ik heb tijd voor mezelf nodig."

Ondanks de breuk zullen Dominic en Hunter binnenkort toch samen op de set moeten staan, aangezien de opnames van het derde seizoen binnenkort van start gaan. Al ziet Dominic daar geen grote problemen in. “Ik denk dat het wel goed komt. We zijn volwassen.”

De twee acteurs werden in januari 2022 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot. Een maand later maakten ze hun relatie bekend.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer