'Euphoria'-sterren verbreken relatie

Karen Luiken-10 juli 2023 om 06:54

Dominic Fike en Hunter Schafer zijn niet langer samen. De twee ‘Euphoria’-sterren hebben na anderhalf jaar daten besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Het nieuws wordt door Dominic bekendgemaakt in een interview met Zone Lowe voor Apple Music. “Ik ben er gewoon klaar mee om nu relaties aan te gaan”, aldus de acteur, die daaraan toevoegt dat hij liefde altijd heeft gezien als iets wat hij ‘nodig’ heeft. "Maar die dynamiek betekent vaak het einde van een relatie. Ik heb tijd voor mezelf nodig."

Ondanks de breuk zullen Dominic en Hunter binnenkort toch samen op de set moeten staan, aangezien de opnames van het derde seizoen binnenkort van start gaan. Al ziet Dominic daar geen grote problemen in. “Ik denk dat het wel goed komt. We zijn volwassen.”

De twee acteurs werden in januari 2022 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot. Een maand later maakten ze hun relatie bekend.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer