Fan gooit voorwerp in gezicht Harry Styles

Karen Luiken-10 juli 2023 om 06:34- Foto:

Reuters

Harry Styles moet zich afgelopen weekend kapot zijn geschrokken tijdens een concert in Wenen. De zanger liep over het podium toen hij in zijn oog werd geraakt door een voorwerp.

Waar er voorheen vooral vaak met bier werd gegooid tijdens optredens en concerten, grijpt het publiek nu steeds meer naar andere voorwerpen. Zangeres Bebe Rexhe raakte onlangs gewond toen ze een smartphone in haar gezicht kreeg gesmeten, Lil Nas X werd verrast met een seksspeeltje en PINK kreeg zelfs een zak as van de overleden moeder van een fan op het podium gegooid.

Om welk voorwerp het bij Harry Styles gaat, is niet bekend. Maar wat het ook was, het kwam hard aan. Op beelden is te zien hoe de zanger over het podium loopt als hij in zijn oog geraakt wordt. Hij heeft zichtbaar pijn, grijpt met zijn hand naar zijn gezicht en loopt weg.

Het is niet duidelijk of hij verwondingen heeft opgelopen.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer