PLL-ster Ashley Benson verloofd

Karen Luiken-09 juli 2023 om 09:08

Ashley Benson zit op een roze wolk. De ‘Pretty Little Liars’-ster is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Brandon Davis. Dat laat het koppel weten via Instagram.

Brandon postte dit weekend een foto van een grote diamanten ring om de vinger van Ashley en schreef daar de tekst ‘liefde van mijn leven’ bij. Ashley deelde het kiekje en zei: ‘mijn beste vriend, ik hou van je’.

Ashley en olie-erfgenaam Brandon werden in januari 2023 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze samen een basketbalwedstrijd bezochten. Niet veel later werd hun relatie bevestigd.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer