Netflix strikes again met bizarre nieuwe datingshow

Karen Luiken-08 juli 2023 om 08:04

Je zou denken dat Netflix alle concepten inmiddels wel gehad heeft op het gebied van datingshows. Maar nee, niet dus. De streamingsdienst heeft zich met de gloednieuwe show ‘Deep Fake Love’ weer eens overtroffen.

De omschrijving op Netflix klinkt als volgt: ‘Vijf koppels stellen hun vertrouwen op de proef in deze realityserie, waarin deepfake-technologie de grens tussen waarheid en leugens doet vervagen bij een game met geldprijzen.’

De show kan een beetje vergeleken worden met ‘Temptation Island’. De deelnemende koppels worden van elkaar gescheiden en komen los van elkaar in een villa vol knappe singles terecht. Ze krijgen beelden van elkaar te zien, maar die beelden zijn niet altijd de waarheid. Soms worden er echte beelden getoond, soms wordt er deepfake-technologie toegepast om de boel lekker op te schudden. Het stel dat de meeste valse beelden van de echte kan onderscheiden, maakt kans op een prijzenpot van 100.000 euro.

De eerste zeven afleveringen van de show zijn deze week op Netflix verschenen. Aanstaande donderdag komt de finale aflevering online.

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer