Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-08 juli 2023 om 07:44

Je moet niet op je mondje gevallen zijn, bent single en hebt zin in een zomer vol seks en lust. Voldoe jij aan deze eisen? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Hoewel het huidige seizoen van het programma nog in volle gang is, wordt er nu al gewerkt aan een vervolg. MTV is op zoek naar nieuwe deelnemers en doet daarvoor een oproep via het wereldwijd web.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België?’, zo klinkt het. ‘En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van MTV’s ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!

Er wordt zowel naar Belgische als Nederlandse singles gezocht. Aanmelden kan hier.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer