Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-08 juli 2023 om 07:44

Je moet niet op je mondje gevallen zijn, bent single en hebt zin in een zomer vol seks en lust. Voldoe jij aan deze eisen? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Hoewel het huidige seizoen van het programma nog in volle gang is, wordt er nu al gewerkt aan een vervolg. MTV is op zoek naar nieuwe deelnemers en doet daarvoor een oproep via het wereldwijd web.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België?’, zo klinkt het. ‘En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van MTV’s ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!

Er wordt zowel naar Belgische als Nederlandse singles gezocht. Aanmelden kan hier.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer