TikTok lanceert eigen muziekstreamingsdienst

Karen Luiken-07 juli 2023 om 09:58- Foto:

Photo by Olivier Bergeron on Unsplash

TikTok heeft een eigen muziekstreamingsdienst gelanceerd. Het bedrijf maakt bekend dat het platform TikTok Music heet en dat het vooralsnog alleen voor gebruikers in Indonesië en Brazilië beschikbaar is.

Leden die van de dienst gebruik kunnen maken, kunnen hun TikTok-account met TikTok Music synchroniseren om zo nummers op te slaan die te horen zijn in virale TikTok-video’s. Ze kunnen zowel online als offline volledige versies van liedjes streamen, lyrics opzoeken en nummers herkennen. Verder is het ook mogelijk om met meerdere gebruikers samen afspeellijsten te maken.

TikTokkers in Brazilië en Indonesië krijgen een gratis proefperiode van een maand aangeboden voor de nieuwe dienst. Het is nog niet duidelijk of TikTok Music ook in andere landen wordt uitgerold.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Ontdek meer