Billie Eilish te horen in langverwachte 'Barbie'-film

Karen Luiken-07 juli 2023 om 06:33

De soundtrack van ‘Barbie’ belooft net als de film een knap staaltje werk te worden. Het was al bekend dat onder anderen Dua Lipa, Charli XCX, Karol G The Kid LAROI, Nicki Minaj, Lizzo en Ice Spice een nummer maakten, maar nu blijkt dat er nóg een grote artiest is die in de film te horen zal zijn.

Niemand minder dan Billie Eilish heeft een liedje geschreven voor ‘Barbie’, de langverwachte film die vanaf 19 juli op het witte doek te zien is. Dat maakt de zangeres met veel enthousiasme bekend via Instagram. Het liedje heet ‘What Was I Made For’ en komt op 13 juli uit.

“We hebben dit liedje voor ‘Barbie’ gemaakt en het betekent echt alles voor mij. Deze film gaat je leven veranderen en hopelijk doet dit liedje dat ook”, aldus Billie.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer