Billie Eilish te horen in langverwachte 'Barbie'-film

Karen Luiken-07 juli 2023 om 06:33

De soundtrack van ‘Barbie’ belooft net als de film een knap staaltje werk te worden. Het was al bekend dat onder anderen Dua Lipa, Charli XCX, Karol G The Kid LAROI, Nicki Minaj, Lizzo en Ice Spice een nummer maakten, maar nu blijkt dat er nóg een grote artiest is die in de film te horen zal zijn.

Niemand minder dan Billie Eilish heeft een liedje geschreven voor ‘Barbie’, de langverwachte film die vanaf 19 juli op het witte doek te zien is. Dat maakt de zangeres met veel enthousiasme bekend via Instagram. Het liedje heet ‘What Was I Made For’ en komt op 13 juli uit.

“We hebben dit liedje voor ‘Barbie’ gemaakt en het betekent echt alles voor mij. Deze film gaat je leven veranderen en hopelijk doet dit liedje dat ook”, aldus Billie.

Vanessa Hudgens bevestigt geboorte eerste kindje

Karen Luiken-05 juli 2024 om 07:59

Vanessa Hudgens heeft van zich laten horen nadat bekend is geworden dat ze moeder is geworden van haar eerste kindje. Ze schrijft het jammer te vinden dat het nieuws door media is gelekt.

Eerder deze week werd Vanessa in een rolstoel gespot bij een ziekenhuis in Californië. Haar kersverse baby’tje hield ze in haar armen. Het is het eerste kindje voor de actrice en haar man Cole Tucker.

Vanessa had zelf nog niks over de geboorte gedeeld, maar daar komt met een story op Instagram verandering in. “We vinden het heel jammer dat onze privacy niet gerespecteerd is in deze zeer speciale tijd door de hebzucht van een camera met een lens die de media voedt. Ondanks dat zijn moeder, vader en baby gelukkig en gezond.”

Over het geslacht, de geboortedatum en de naam van het kindje zijn nog geen details bekend.

Ed Sheeran komt met tour naar Antwerpen

Karen Luiken-05 juli 2024 om 07:48

Ge-wel-dig nieuws over Ed Sheeran. De Britse zanger heeft vanmorgen via social media aangekondigd dat hij met zijn ‘Mathematics Tour’ door Europa trekt en dat hij daarbij ook een stop in ons land maakt!

Het Europese deel van de tour gaat op 30 mei 2025 van start in Madrid en trekt vervolgens langs Marseille, Rome, Lille, Stuttgart, Hamburg, Oslo en Zürich. Daarna, op 8 augustus 2025, is het de beurt aan Antwerpen. Ed zal het concert geven in het Middenvijver Park.

Na Antwerpen gaat Ed nog door naar Wroclaw, Stockholm, Kopenhagen en Düsseldorf. Meer steden worden binnenkort bekendgemaakt.

Tickets voor de tour gaan vanaf woensdag 10 juli om 09.00 uur in de verkoop. Een kaartje kost 113 euro (vaste prijs voor alle tickets).

Ontdek meer