Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-07 juli 2023 om 06:16

We weten al een tijdje dat het vijfde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ volgende week naar Netflix komt. Maar naast een teaser met daarin een eerste glimp van de deelnemers, zagen we nog niet veel beelden. Tot nu. Er is een gloednieuwe trailer gedeeld!

Voor het nieuwe seizoen worden er opnieuw vrijgezellen naar een exotische locatie gestuurd om daar de vakantie van hun leven te vieren. Sommige deelnemers komen voor de lust, andere zijn op zoek naar liefde. Maar voor iedereen geldt: voor intiem contact betaal je een grote prijs. De prijzenpot van 100.000 dollar slinkt als iemand kust, sekst, masturbeert of een andere vorm van fysiek contact heeft.

‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Chris Evans sluit Marvel-terugkeer niet uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 14:37

Chris Evans kroop voor het Marvel-universum jarenlang in de huid van Captain America. Inmiddels is hij al een tijdje niet in een nieuwe superheldenfilm verschenen, maar als het aan de acteur ligt, kan daar in de toekomst verandering in komen.

Acht jaar. Dat is hoe lang Chris de rol van Captain America heeft vertolkt. De laatste Marvel-film waarin hij te zien was, kwam in 2019 uit. Sindsdien zijn er geen andere meer verschenen. Maar of dat het definitieve einde van Chris als de superheld betekent?

“Zeg nooit nooit”, aldus de acteur in een gesprek met GQ. “Het was een geweldige ervaring, iets waar ik heel trots op ben. Ik kan soms niet geloven dat het gebeurd is.”

Harry Styles brengt ‘naar seks ruikende parfum’ uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 06:26- Foto:

Reuters

Altijd al willen weten hoe seks met Harry Styles ruikt? Je kunt er binnenkort achter komen. De Britse zanger brengt een reeks parfums uit die ruikt naar huid-op-huid-contact.

De geurtjes maken deel uit van Harry’s lifestylemerk Pleasing en heten Rivulets, Closeness Bright en Hot. Het ene luchtje wordt omschreven als ‘een fluisterende ja’, terwijl de andere aroma bedoeld is om ‘een heerlijke ontmoeting met een vreemde op te roepen’.

Harry heeft voor de parfumlijn de handen ineen gesloten met Brit Shaun Kearney, die ook samen heeft gewerkt met Gwyneth Paltrow. Laatstgenoemde bracht in het verleden een kaars uit die naar haar vagina zou ruiken.

Ontdek meer