Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-07 juli 2023 om 06:16

We weten al een tijdje dat het vijfde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ volgende week naar Netflix komt. Maar naast een teaser met daarin een eerste glimp van de deelnemers, zagen we nog niet veel beelden. Tot nu. Er is een gloednieuwe trailer gedeeld!

Voor het nieuwe seizoen worden er opnieuw vrijgezellen naar een exotische locatie gestuurd om daar de vakantie van hun leven te vieren. Sommige deelnemers komen voor de lust, andere zijn op zoek naar liefde. Maar voor iedereen geldt: voor intiem contact betaal je een grote prijs. De prijzenpot van 100.000 dollar slinkt als iemand kust, sekst, masturbeert of een andere vorm van fysiek contact heeft.

‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer