Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-07 juli 2023 om 06:16

We weten al een tijdje dat het vijfde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ volgende week naar Netflix komt. Maar naast een teaser met daarin een eerste glimp van de deelnemers, zagen we nog niet veel beelden. Tot nu. Er is een gloednieuwe trailer gedeeld!

Voor het nieuwe seizoen worden er opnieuw vrijgezellen naar een exotische locatie gestuurd om daar de vakantie van hun leven te vieren. Sommige deelnemers komen voor de lust, andere zijn op zoek naar liefde. Maar voor iedereen geldt: voor intiem contact betaal je een grote prijs. De prijzenpot van 100.000 dollar slinkt als iemand kust, sekst, masturbeert of een andere vorm van fysiek contact heeft.

‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer