Taylor Swift voegt 14 shows toe aan Europese tour

Karen Luiken-06 juli 2023 om 12:52- Foto:

Reuters

Taylor Swift komt volgend jaar vaker naar Europa dan ze in eerste instantie had aangekondigd. De zangeres laat via Instagram weten dat ze maar liefst veertien shows aan haar aankomende tour toevoegt. Maar kleine disclaimer: ze maakt (nog steeds) geen stop in België.

In mei volgend jaar komt Taylor met haar ‘The Eras Tour’ naar Europa. Ze bezoekt de steden Amsterdam, Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen.

Vorige week voegde Taylor al extra data toe voor concerten in Parijs, Stockholm, Zürich, Hamburg, München, Warschau, Wenen en Londen. En nu komen er daar dus nog veertien shows bij in onder meer Amsterdam, Parijs, Lissabon, Lion, Edinburgh, Liverpool, Dublin en Milaan.

“Ik kan mijn opwinding niet bedwingen. We voegen maar liefst veertien nieuwe shows toe aan ‘The Eras Tour’”, schrijft Taylor. “Ik ben aan het schreeuwen!”

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer