Taylor Swift voegt 14 shows toe aan Europese tour

Karen Luiken-06 juli 2023 om 12:52- Foto:

Reuters

Taylor Swift komt volgend jaar vaker naar Europa dan ze in eerste instantie had aangekondigd. De zangeres laat via Instagram weten dat ze maar liefst veertien shows aan haar aankomende tour toevoegt. Maar kleine disclaimer: ze maakt (nog steeds) geen stop in België.

In mei volgend jaar komt Taylor met haar ‘The Eras Tour’ naar Europa. Ze bezoekt de steden Amsterdam, Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen.

Vorige week voegde Taylor al extra data toe voor concerten in Parijs, Stockholm, Zürich, Hamburg, München, Warschau, Wenen en Londen. En nu komen er daar dus nog veertien shows bij in onder meer Amsterdam, Parijs, Lissabon, Lion, Edinburgh, Liverpool, Dublin en Milaan.

“Ik kan mijn opwinding niet bedwingen. We voegen maar liefst veertien nieuwe shows toe aan ‘The Eras Tour’”, schrijft Taylor. “Ik ben aan het schreeuwen!”

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer