Netflix maakt releasedatum laatste seizoen 'Sex Education' bekend

Karen Luiken-06 juli 2023 om 06:49

Netflix is in een gulle bui. De streamingsdienst heeft niet alleen nieuwe beelden van ‘Sex Education’ gedeeld, de streamingsdienst maakt ook bekend wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn.

Het vierde seizoen, dat helaas ook het slotstuk van ‘Sex Education’ zal zijn, is vanaf 21 september te zien op Netflix. Het verhaal gaat verder waar het derde seizoen gebleven is. Daarin had Otis regelmatig seks, was Jean zwanger en werden Eric en Adam officieel een koppel. Verder ontdekte Aimee het feminisme, werd Jackson verliefd en zwierf er ergens een verloren voicemail rond. Maar het meest schokkende van alles? Moordale Secondary School moest zijn deuren sluiten.

Het nieuwe seizoen zal het zonder een aantal bekende gezichten moeten doen. Ola, Lily en Emily maken helaas geen comeback. Personages die wél terugkeren, zijn Otis, Eric, Maeve, Gillian, Adam en Aimee.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer