Netflix maakt releasedatum laatste seizoen 'Sex Education' bekend

Karen Luiken-06 juli 2023 om 06:49

Netflix is in een gulle bui. De streamingsdienst heeft niet alleen nieuwe beelden van ‘Sex Education’ gedeeld, de streamingsdienst maakt ook bekend wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn.

Het vierde seizoen, dat helaas ook het slotstuk van ‘Sex Education’ zal zijn, is vanaf 21 september te zien op Netflix. Het verhaal gaat verder waar het derde seizoen gebleven is. Daarin had Otis regelmatig seks, was Jean zwanger en werden Eric en Adam officieel een koppel. Verder ontdekte Aimee het feminisme, werd Jackson verliefd en zwierf er ergens een verloren voicemail rond. Maar het meest schokkende van alles? Moordale Secondary School moest zijn deuren sluiten.

Het nieuwe seizoen zal het zonder een aantal bekende gezichten moeten doen. Ola, Lily en Emily maken helaas geen comeback. Personages die wél terugkeren, zijn Otis, Eric, Maeve, Gillian, Adam en Aimee.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer