Geweldig nieuws voor fans van 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 september 2021 om 04:30

Netflix had geen beter nieuws kunnen delen dan het gedaan heeft. De streamingsdienst laat weten dat het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ nog dit najaar online zal komen. En om dat fantastische feitje te vieren, worden er ook meteen gloednieuwe beelden gedeeld.

Fans wachten al een behoorlijke tijd op nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen verscheen in oktober vorig jaar en werd al snel één van de meest besproken series van Netflix. Het was dan ook niet de vraag óf er een tweede seizoen zou verschijnen, maar wanneer.

Daar krijgen we nu een antwoord op. Hoewel er nog geen precieze verschijningsdatum is, weten we inmiddels wel dat Emily en co nog voor het einde van het jaar hun nieuwe avonturen met ons zullen delen. We kunnen tien afleveringen verwachten van een half uur per stuk. Lily Colins speelt opnieuw de hoofdrol.

Efteling maakt grootse uitbreidingsplannen bekend

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:29

Het Nederlandse themapark Efteling heeft vandaag groot nieuws bekendgemaakt: ze deelden immers hun grootse uitbreidingsplannen! Naast een spiksplinternieuw hotel met 143 kamers, restaurants en wellness, zal ook het Spookslot plaatsmaken voor een nieuw themagebied.

“Nieuws! Efteling opent in 2024 een nieuw hotel en een themagebied! 🤩 Het hotel krijgt 143 kamers, twee restaurants en een wellnessgedeelte. 💆 Daarnaast start binnenkort ook de bouw van een vernieuwd themagebied met een nieuwe overdekte attractie. 😱 Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot uit 1978 na de zomer plaatsmaken”, staat te lezen op hun sociale media.

Het gloednieuwe hotel wordt het grootste hotel binnen het resort, met zo'n 143 kamers, 7 verdiepingen, 2 restaurants en een spa. Heel bijzonder: bezoekers kunnen vanaf 2024 dan ook voor het eerst overnachten ín het attractiepark. Het vernieuwde themagebied met overdekte attractie wordt aangelegd tussen de Pardoes Promenade, Baron 1898 en Max & Moritz. Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot plaatsmaken. Dat wil dus helaas wel zeggen dat het Spookslot gesloopt zal worden.

Check de plannen in de post hieronder:

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Ontdek meer