Coely geeft concert op grote hoogte

Karen Luiken-06 juli 2023 om 08:00

Coely gaat sky high. Letterlijk en figuurlijk. De zangeres die succes na succes boekt, gaat deze zomer een concert op grote hoogte geven. And guess what: jij kan daarbij zijn!

Het meest recente album 'Alive' van Coely is geïnspireerd op het overwinnen van uitdagingen. Een grote angst die ze zelf heeft, is het trotseren van grote hoogtes. Iets wat ze niet graag doet, maar wat ze wel heeft gedaan door te parachutespringen voor een van haar videoclips.

Binnenkort gaat ze haar angst opnieuw overwinnen door iets soortgelijks te doen. Op woensdag 2 augustus biedt ze haar fans de ultieme kans om een muzikale ervaring vanuit de lucht mee te maken. Coely gaat een concert op grote hoogte geven: a concert in the sky!

Coely gaat 45 meter de hoogte in met een kraan en geeft zo haar concert. Het publiek kan genieten van haar performance op gelijke hoogte!

Wil jij hierbij zijn? Dat kan door lid te worden van Amazon Prime. Als je dat doet, word je abonnee en ben je welkom tijdens de Amazon Prime Days op 11 en 12 juli, die dit jaar voor de allereerste keer naar België komen. Tijdens die Prime Days maken Amazon-shoppers kans op een exclusieve ontmoeting met Coely, maar ook met tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam, komiek Pablo Andres of creatieve duizedpoot Nicolas Caeyers.

Uiteraard krijg je daarnaast ook toegang tot exclusieve Prime Day deals, gratis bezorging, populaire films, series én extra gamingvoordelen. En dat allemaal voor een bedrag van nog geen drie euro per maand. Je leest er hier meer over.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer