Coely geeft concert op grote hoogte

Karen Luiken-06 juli 2023 om 08:00

Coely gaat sky high. Letterlijk en figuurlijk. De zangeres die succes na succes boekt, gaat deze zomer een concert op grote hoogte geven. And guess what: jij kan daarbij zijn!

Het meest recente album 'Alive' van Coely is geïnspireerd op het overwinnen van uitdagingen. Een grote angst die ze zelf heeft, is het trotseren van grote hoogtes. Iets wat ze niet graag doet, maar wat ze wel heeft gedaan door te parachutespringen voor een van haar videoclips.

Binnenkort gaat ze haar angst opnieuw overwinnen door iets soortgelijks te doen. Op woensdag 2 augustus biedt ze haar fans de ultieme kans om een muzikale ervaring vanuit de lucht mee te maken. Coely gaat een concert op grote hoogte geven: a concert in the sky!

Coely gaat 45 meter de hoogte in met een kraan en geeft zo haar concert. Het publiek kan genieten van haar performance op gelijke hoogte!

Wil jij hierbij zijn? Dat kan door lid te worden van Amazon Prime. Als je dat doet, word je abonnee en ben je welkom tijdens de Amazon Prime Days op 11 en 12 juli, die dit jaar voor de allereerste keer naar België komen. Tijdens die Prime Days maken Amazon-shoppers kans op een exclusieve ontmoeting met Coely, maar ook met tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam, komiek Pablo Andres of creatieve duizedpoot Nicolas Caeyers.

Uiteraard krijg je daarnaast ook toegang tot exclusieve Prime Day deals, gratis bezorging, populaire films, series én extra gamingvoordelen. En dat allemaal voor een bedrag van nog geen drie euro per maand. Je leest er hier meer over.

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Shawn Mendes stelt release nieuwe album uit

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:23

Slecht nieuws voor fans van Shawn Mendes die met smart op zijn vijfde studioalbum wachten. De zanger heeft laten weten dat zijn plaat een maand later uitkomt dan verwacht.

Shawn zou zijn nieuwe album eigenlijk op 18 oktober uitbrengen, maar die datum is nu verplaatst naar 15 november. “Mijn team en ik hebben besloten de releasedatum van het album te verplaatsen”, aldus Shawn. “We hebben iets meer tijd nodig om wat nieuwe inspiratie en ideeën tot leven te brengen. Ik hou van jullie. Bedankt dat jullie zo geduldig zijn.”

Op de plaat komen allerlei nieuwe liedjes te staan, waarvan Shawn er in de afgelopen tijd al een aantal uitbracht. Onder meer ‘Nobody Knows’ en ‘Why Why Why’ maken deel uit van het album.

Ontdek meer