'Game of Thrones'-acteur verwelkomen tweede kindje

Karen Luiken-05 juli 2023 om 06:29

De familie van Kit Harington en Rose Leslie heeft er een nieuw lid bij. De ‘Game of Thrones’-sterren hebben hun tweede kindje verwelkomd, meldt Page Six.

Het gaat dit keer om een meisje, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt. En het is nog maar de vraag of dat op korte termijn wél wordt gedaan. Kit en Rose hebben de naam van hun zoontje dat twee jaar geleden werd geboren, ook nog niet gedeeld. “Ze zijn heel blij dat ze een klein meisje in de familie hebben verwelkomd”, zegt de vertegenwoordiger van de acteur.

Kit en Rose ontmoetten elkaar in 2011 op de set van ‘Game of Thrones’ en werden toen smoorverliefd op elkaar. In 2017 vroeg Kit zijn grote liefde ten huwelijk en in het jaar daarop gaven de twee elkaar het jawoord.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer