'Game of Thrones'-acteur verwelkomen tweede kindje

Karen Luiken-05 juli 2023 om 06:29

De familie van Kit Harington en Rose Leslie heeft er een nieuw lid bij. De ‘Game of Thrones’-sterren hebben hun tweede kindje verwelkomd, meldt Page Six.

Het gaat dit keer om een meisje, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt. En het is nog maar de vraag of dat op korte termijn wél wordt gedaan. Kit en Rose hebben de naam van hun zoontje dat twee jaar geleden werd geboren, ook nog niet gedeeld. “Ze zijn heel blij dat ze een klein meisje in de familie hebben verwelkomd”, zegt de vertegenwoordiger van de acteur.

Kit en Rose ontmoetten elkaar in 2011 op de set van ‘Game of Thrones’ en werden toen smoorverliefd op elkaar. In 2017 vroeg Kit zijn grote liefde ten huwelijk en in het jaar daarop gaven de twee elkaar het jawoord.

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer