Nieuwe teaser van langverwachte 'Barbie'-film gedeeld

Karen Luiken-05 juli 2023 om 06:48

Over twee weken is het zover: de langverwachte ‘Barbie’-film verschijnt op het witte doek. Fans zijn in de afgelopen tijd al verrast met heel veel nieuws, foto’s en beelden van het project, maar omdat er nooit genoeg content is, deelt Warner Bros nu nog een klein extraatje.

Op Twitter is een gloednieuwe teaser van ‘Barbie’ verschenen. Darin krijgen we te zien waarom Barbie naar de echte wereld is gekomen. Ze kampt met een ‘defect’ bij haar voeten en moet op zoek naar het meisje dat met de speelgoedversie van haarzelf speelt, zodat ze de dit probleem op kan lossen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Margot Robbie en Ryan Reynolds, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Connor Swindells ('Sex Education'), Nicola Coughlan ('Bridgerton'), Kate McKinnon ('Charlie's Angels'), Simu Liu ('Shang-Chi') en Emma Mackey ('Sex Education').

‘Barbie’ is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer