Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

The Pussycat Dolls maken comeback volgend jaar!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2021 om 09:43

De Amerikaanse girlband The Pussycat Dolls zou dan toch volgend jaar terug een comeback maken. Hun reünietournee zou dan in september 2022 starten. Door de hele coronacrisis werd hun geplande reünie op de lange baan geschoven, tot nu dus…

The Pussycat Dolls zijn eigenlijk al gesplit sinds 2010, maar kondigden zo’n twee jaar geleden aan dat ze eindelijk terug samen op het podium zouden staan.

“Niemand heeft tegen me gezegd dat de tour is geannuleerd, dus ik houd de hoop dat het september 2022 gaat worden. Tot ik iets anders hoor”, klinkt het bij zangeres Kimberly Wyatt aan het Britse The Sun. “Ik ben zo enthousiast om er weer voor te gaan, ik heb er eindelijk weer het juiste gevoel bij. Onze fans steunen ons al zo lang. We moeten ervoor gaan en ons ding doen”, gaat ze verder.

Meer details zijn er helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

Q-Music komt met gloednieuw radiostation met enkel hiphop & R&B: Q-DOWNTOWN!

Lola Obasuyi Van Acker-25 oktober 2021 om 09:07

Q-Music krijgt er een broertje bij, en wat voor een! Q-DOWNTOWN is het nieuwste digitale radiostation die volledig de focus legt op hiphop en r&b. Vanaf vandaag kan je genieten van hits van Cardi B, Lil Nas X, Zwangere Guy tot klassiekers van Beyoncé en Mariah Carey. En dat 24/7!

Elke weekdag
presenteert Q-DJ Jolien Roets alle nieuwste releases uit de wereld van hiphop tussen 17u en 19u. Aansluitend komt er telkens een bekende hiphop DJ van Belgische bodem het beste van zich geven tussen 19u en 21u. Op maandag is dat dj NC, op dinsdag Assia MK, op woensdag Raiatwinz, op donderdag Zoey Hasselbank en op vrijdag dj Yones.

Het station is te beluisteren via DAB+ en q-downtown.be, maar ook via de Q-app en alle smartspeakers.

Wij zijn alvast super benieuwd!

Ontdek meer