Maak kans op een duo (VIP)ticket voor Hype'O Dream!

Joyce Vander Auwera-04 juli 2023 om 14:45

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli is het eindelijk zover en vindt het jaarlijkse festival Hype'O Dream plaats in Waregem. Met een zotte line-up met onder andere Ronnie Flex, Coone, Dikke, Michael Amani, Pat Krimson, Yves De Ruyter, 5NAPBACK, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Nico Morano, Klaps, Jan Vercauteren & many, many more is het vanzelfsprekend dat wij met TAGMAG ook aanwezig zullen zijn.

De tickets vliegen de deur uit maar wie weet maak jij nog kans op een (VIP)duoticket voor zaterdag 15 juli. Vul onderstaand formulier in en misschien zien we jou dan! 🤞

PS: Liever zeker van je tickets? Scoor ze snel op de website van Hype'O Dream.

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

WIN: Fresh 'n Rebel Powerbank

Chelsy Vanlerberghe-06 augustus 2024 om 15:13

De festivalzomer is in volle gang en dat betekent non-stop feesten, reizen en genieten. Maar laten we eerlijk zijn: een lege batterij kan de vibe verpesten. Met 1% is het moeilijk om naar je vrienden “ik sta links aan de DJ” te sturen. TAGMAG to the rescue, want we geven de nieuwste Fresh 'n Rebel powerbanks van 12000 mAh weg! Deze compacte en stijlvolle krachtpatser is je ideale festivalbuddy.

Met deze powerbank overleef je het hele festivalweekend. Met Ultra Fast Charging is je telefoon supersnel opgeladen. Binnen 30 minuten zit je alweer op 50%! De 12000 mAh Powerbank kan je telefoon tot wel 4 keer opladen en je tablet 2 keer. Perfect dus voor een festivalweekend zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Deze powerbanks zijn niet alleen krachtig, maar ook superhandig om mee te nemen. Ze zijn compact en passen perfect in je zak! Ze komen in verschillende kleuren die passen bij elke stijl. En geen zorgen als je naar een festival in het buitenland vliegt: deze powerbanks zijn airline approved en kunnen zo mee het vliegtuig in!

Wil jij kans maken op zo'n must-have powerbank die het volledige weekend meegaat? Beantwoord dan onderstaand formulier. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze handige lifesaver.

Ontdek meer