Streamz maakt spin-off van ‘D5R’

Karen Luiken-04 juli 2023 om 13:04

Later dit jaar komt Streamz met een spin-off van ‘D5R’. In de show die ‘3FF’ gaat heten, spelen de drie beste vriendinnen Leyla, Kyra en Amber de hoofdrollen.

Het verhaal van ‘D5R’ eindigt nu de vijf populaire vrienden uit de reeks na een laatste gezamenlijke vakantie in Portugal ieder hun eigen weg gaan. Althans, een deel van hen. Leyla, Kyra en Amber pakken de draad samen op en starten een nieuw hoofdstuk door de eerste stappen in het volwassen leven te zetten. Ze huren een huis in Gent en storten zich op de arbeidsmarkt. Terwijl die twee grote veranderingen de nodige problemen met zich meebrengen, krijgt ook de sterke vriendschap van de meiden het op sommige momenten zwaar te verduren.

Net als in de originele serie worden deze rollen ook in de spin-off vertolkt door Angela Jakaj, Liandra Sadzo en Jamie-Lee Six. ‘3FF’ verschijnt in het najaar op Streamz.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer