Daniel Radcliffe onthult eindelijk geslacht van kindje

Karen Luiken-04 juli 2023 om 05:52- Foto:

Reuters

Het heeft een paar maanden geduurd, maar Daniel Radcliffe heeft nu eindelijk het geslacht van zijn kindje onthuld. De acteur die in april papa werd, maakt bekend dat zijn vriendin Erik Darke destijds beviel van een zoontje.

“Het is geweldig. Het is gek en intens, maar hij is geweldig en Erin is geweldig”, aldus Daniel in een gesprek met Entertainment Tonight. “Het is een voorrecht om deze tijd met hem te hebben. Ik wilde graag wat vrije tijd nemen, wat natuurlijk niet iedereen kan doen, en daardoor kan ik veel bij hem zijn. Dat is heerlijk. We hebben een geweldige tijd.”

Dat Daniel nu papa is geworden, betekent gelukkig niet dat hij stopt met acteren. Maar hij gaat zijn werk wel minderen. “Ik denk dat ik hem ga missen als ik later dit jaar weer aan het werk ga. Ik zal wat selectiever zijn bij het uitkiezen van klussen en denk dat ik de komende jaren wat minder zal werken. Maar ik zal nooit stoppen, ik denk dat dat niet goed voor me zou zijn.”

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer