Daniel Radcliffe onthult eindelijk geslacht van kindje

Karen Luiken-04 juli 2023 om 05:52- Foto:

Reuters

Het heeft een paar maanden geduurd, maar Daniel Radcliffe heeft nu eindelijk het geslacht van zijn kindje onthuld. De acteur die in april papa werd, maakt bekend dat zijn vriendin Erik Darke destijds beviel van een zoontje.

“Het is geweldig. Het is gek en intens, maar hij is geweldig en Erin is geweldig”, aldus Daniel in een gesprek met Entertainment Tonight. “Het is een voorrecht om deze tijd met hem te hebben. Ik wilde graag wat vrije tijd nemen, wat natuurlijk niet iedereen kan doen, en daardoor kan ik veel bij hem zijn. Dat is heerlijk. We hebben een geweldige tijd.”

Dat Daniel nu papa is geworden, betekent gelukkig niet dat hij stopt met acteren. Maar hij gaat zijn werk wel minderen. “Ik denk dat ik hem ga missen als ik later dit jaar weer aan het werk ga. Ik zal wat selectiever zijn bij het uitkiezen van klussen en denk dat ik de komende jaren wat minder zal werken. Maar ik zal nooit stoppen, ik denk dat dat niet goed voor me zou zijn.”

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer