Vrouw bewusteloos nadat ze aan vape van vreemde hijst

Karen Luiken-01 juli 2023 om 14:30- Foto:

Photo by Chiara Summer on Unsplash

Er wordt gewaarschuwd voor een nieuwe variant van de angstaanjagende trend spiking. Op een muziekfestival in het Verenigd Koninkrijk zou een vrouw zijn gedrogeerd door middel van een vape.

De 26-jarige Chloe Hammerton was afgelopen weekend op het Isle of Wight Festival, waar ze een hijs nam van een vape van een vreemde. Niet veel later stortte ze in en moest ze met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

“Het ging fout toen ik een hijsje van een vape van een vreemde nam”, zegt Chloe tegen Good Morning Britain. “Ik voelde me meteen onwel. Het was bijna alsof de wereld in slow motion ging, alsof ik spelden en naalden in mijn hele lichaam had. Ik zakte op de grond en was binnen een minuut bewusteloos.”

De politie meldt dat ze een 51-jarige man heeft opgepakt. Het lijkt te gaan om een nieuwe variant van spiking, een manier waarop er alcohol of drugs zonder iemands toestemming of medeweten wordt toegediend.

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Extreem hete tortillachip uit handel gehaald na dood tiener

Karen Luiken-11 september 2023 om 06:32

De extreem pittige chip van het merk Paqui is uit de handel gehaald nadat een 14-jarige jongen onlangs overleed na het doen van de One Chip Challenge. Dat meldt The New York Times.

Bij de One Chip Challenge is het de bedoeling dat je één tortillachip van de Amerikaanse chipfabrikant Paqui eet. Dat klinkt misschien als een uitdaging die gemakkelijk te volbrengen is, maar dat is het niet. Het chipje is namelijk gekruid met ’s werelds meest hete pepers.

De 14-jarige Harris Wolobah deed begin deze maand op school mee aan de challenge en kreeg niet veel later ernstige buikpijn. Thuis viel hij flauw, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is hij doodverklaard.

Ontdek meer