'Love Island'-winnaars Ekin-Su en Davide uit elkaar

Karen Luiken-01 juli 2023 om 10:03

Ekin-Su Cülcüloğlu en Davide Sanclimenti zijn niet langer samen. De ‘Love Island’-winnaars van vorig jaar hebben een punt achter hun relatie gezet.

“Ekin-Su en ik hebben geen relatie meer”, schrijft Davide op Instagram. “Ik ben dankbaar voor de herinneringen en kansen die we samen deelden en ik wens haar het beste.”

Het nieuws kan enigszins als een verrassing komen, aangezien Ekin-Su en Davide eerder deze week nog samen op de première van de film ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ verschenen.

De realitysterren leerden elkaar kennen tijdens het achtste seizoen van de Britse versie van ‘Love Island’. Ondanks hun moeizame start haalden ze samen de eindstreep en mochten ze een bedrag van 50.000 pond mee naar huis nemen.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer