Zien: nieuwe trailer van 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-30 juni 2023 om 09:44

Waarom slechts één trailer maken als het er ook twee kunnen zijn? Dat is precies wat de maker van 'Dune: Part Two' dacht. Fans van de film zijn verrast met extra beelden.

In het vervolg op de eerste film zien we hoe Paul Atreides verder reist en op een oorlogspad van wraak is tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Hij herenigt zich met Chani en de Fremen en wordt geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum.

De cast bestaat zowel uit terugkerende als nieuwe sterren. Onder meer Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Josh Brolin maken hun opwachting. Net als Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken en Stephen McKinley Henderson.

De film werd gefilmd op verschillende locaties in Boedapest, Abu Dhabi, Jordanië en Italië. Afgelopen december werden de opnames afgerond. ‘Dune: Part Two’ wordt verwacht op 3 november 2023.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer