Meer nieuwe castleden toegevoegd aan tweede seizoen 'Squid Game'

Karen Luiken-30 juni 2023 om 09:33

Nadat Netflix eerder deze maand al een aantal nieuwe castleden aankondigde voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’, worden er nu nóg meer namen aangekondigd. Vier in het totaal.

De nieuwkomers zijn Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David en Park Gyu-young. Zij maken de cast compleet, nadat een paar weken geleden de namen van Yim Si-wang, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon en Yang Dong-geun naar buiten werden gebracht. Uit het eerste seizoen keren onder anderen Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo en Wi Ha-joon terug.

Het nieuwe seizoen van ‘Squid Game’ komt naar verwachting ergens eind 2024 op Netflix. De productie gaat later dit jaar van start.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer