Meer nieuwe castleden toegevoegd aan tweede seizoen 'Squid Game'

Karen Luiken-30 juni 2023 om 09:33

Nadat Netflix eerder deze maand al een aantal nieuwe castleden aankondigde voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’, worden er nu nóg meer namen aangekondigd. Vier in het totaal.

De nieuwkomers zijn Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David en Park Gyu-young. Zij maken de cast compleet, nadat een paar weken geleden de namen van Yim Si-wang, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon en Yang Dong-geun naar buiten werden gebracht. Uit het eerste seizoen keren onder anderen Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo en Wi Ha-joon terug.

Het nieuwe seizoen van ‘Squid Game’ komt naar verwachting ergens eind 2024 op Netflix. De productie gaat later dit jaar van start.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Ontdek meer