Je kan nu overnachten in een knalroze Barbie-huis

Karen Luiken-30 juni 2023 om 06:56

Om te vieren dat de gloednieuwe ‘Barbie’-film binnenkort in de bioscoop draait, heeft Airbnb een leuke actie bedacht. Een paar gelukkige fans krijgen volgende maand de kans om een nachtje door te brengen in een knalroze Barbie-huis in Malibu.

Het huis is omgeven door strand en bevat alles wat een luxepoes nodig heeft. Je kunt er baantjes trekken in het zwembad, genieten van het uitzicht over de oceaan en surfen over de woeste zee.

'Malibu is het ultieme paradijs aan de oceaan, met zijn eindeloze zon, stranden voor zover het oog kan zien, en overal surfwinkels', zo klinkt het in een omschrijving. 'In de buurt vind je elke strandactiviteit waar je ooit van kunt dromen: zonnebaden, winkelen, surfen en de beste promenades voor rolschaatsen.'

Vier mensen krijgen de kans om hier op 21 of 22 juli te verblijven, per nacht zijn er maximaal twee gasten welkom. Vanaf maandag 17 juli kunnen liefhebbers zich hier inschrijven.

Airbnb verhuurt houten huisje van Shrek

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:53

Op zoek naar het meest romantische tripje ooit? Airbnb staat voor je klaar. Via de website kun je binnenkort een verblijf boeken in het huisje van Shrek.

Het huis ligt in de Schotse Hooglanden en lijkt precies op de geanimeerde verblijfplaats van Shrek. Alles aan het plaatje klopt: van de boomstammen die het huis doorboren tot de houten meubels.

In de omschrijving van Airbnb staat dat je in het optrekje oorsmeerkaarsen aan kunt steken, rond een vuurtje kunt zitten en dat je tijdens het ontbijt getrakteerd wordt op door Donkey gemaakte wafels. Wat wil je nog meer?!

Wie de hut wil boeken, moet geluk hebben. Het verblijf is alleen beschikbaar van 27 tot 29 oktober voor maximaal drie gasten. Op vrijdag 13 oktober kunnen liefhebbers zich via deze link aanmelden.

Corendon introduceert 'adults-only' zitplekken

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 08:41- Foto:

Bao Menglong via Unsplash

Luchtvaartmaatschappij Corendon heeft besloten om vanaf november een speciale zone zonder kinderen in te richten op vluchten van Schiphol (Amsterdam, Nederland) naar Curaçao. Reizigers die willen genieten van een rustige reis zonder huilende baby's en luidruchtige kleuters kunnen hiervoor kiezen, zij het tegen een extra vergoeding.

Voor een toeslag van 45 euro kunnen passagiers een stoel reserveren in deze kindvrije zone. Deze zone, gelegen aan de voorzijde van het vliegtuig, wordt fysiek afgeschermd van andere zitplaatsen door middel van wanden en gordijnen.

De luchtvaartmaatschappij benadrukt dat deze 'adults-only-zone', die wordt geïntroduceerd omdat Corendon geen aparte businessclass heeft, een meer ontspannen omgeving biedt voor reizigers.

Grote luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI en Transavia lijken echter niet overtuigd van dit idee en hebben nog geen plannen om deze optie ook te lanceren.