Deze pareltjes verschijnen in juli op Disney+

Karen Luiken-30 juni 2023 om 06:41- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juli zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Kizazi Moto: Generation Fire - 5 juli
Deze geanimeerde sci-fi-anthologie boordevol actie presenteert tien futuristische visies van Afrika die zijn geïnspireerd door de diverse geschiedenissen en culturen van het continent. Deze tien kortfilms van een nieuwe generatie animatoren, geproduceerd door de Oscar®-winnende regisseur Peter Ramsey, zijn gebaseerd op unieke Afrikaanse perspectieven en verbeelden nieuwe werelden met geavanceerde technologie, aliens, geesten en monsters. Dit is Afrika zoals je het nog nooit hebt gezien.

Spider-Man: Far From Home - 7 juli
Na de gebeurtenissen van "Avengers: Endgame" keert Peter Parker (Tom Holland) terug in "Spider-Man: Far From Home." Onze vriendelijke buurtsuperheld besluit zijn beste vrienden Ned, MJ en de rest van de groep te vergezellen op een Europese vakantie. Het plan van Peter om de superheldendaden een paar weken achter zich te laten, wordt echter al snel in de prullenbak gegooid als hij instemt met het helpen van Nick Fury (Samuel L. Jackson) bij het ontrafelen van het mysterie van verschillende aanvallen van elementaire wezens. Spider-Man en Mysterio (Jake Gyllenhaal) bundelen hun krachten om de ravage te bestrijden die zich verspreidt over het continent, maar niet alles is wat het lijkt.

Une Zone À Défendre - 7 juli
Greg, een jonge agent die werkt bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst, krijgt de opdracht om onder een valse identiteit een ZAD te infiltreren. Daar ontmoet hij Myriam, een milieuactiviste. Wanneer hij 18 maanden later teruggestuurd wordt naar de ZAD, vindt Greg Myriam en komt hij erachter dat ze een baby heeft. Greg is verscheurd tussen zijn professionele ambities en hun ontluikende liefde, en moet een keuze maken die alles kan veranderen. De tijd dringt en binnenkort zal alles verdwijnen.

Bleach: Thousand-Year Blood War - 8 juli
Dit verhaal volgt Ichigo Kurosaki, die door een toevallige ontmoeting de krachten van een Soul Reaper kreeg. Als een vervangende Soul Reaper raakte Ichigo verstrikt in het tumult van de Soul Society, een plek waar overleden zielen samenkomen. Maar met de hulp van zijn vrienden overwon Ichigo elke uitdaging om nog sterker te worden. Wanneer er nieuwe Soul Reapers en een nieuwe vijand opduiken in zijn geboortestad Karakura, springt Ichigo met zijn Zanpakuto terug op het slagveld om mensen in nood te helpen. Ondertussen ziet de Soul Society een plotselinge toename in het aantal Hollows dat wordt vernietigd in de World of the Living. De geschiedenis en de waarheid die de Soul Reapers duizend jaar lang verborgen hebben gehouden, komen eindelijk aan het licht. Aan alles komt een einde, want de laatste strijd van Ichigo Kurosaki begint!

FX's The Secrets of Hillsong - 12 juli
'The Secrets of Hillsong' is een vierdelige documentaireserie gebaseerd op de explosieve verslaggeving over de schandalen van de megakerk door journalisten Alex French en Dan Adler van Vanity Fair. De serie bevat de eerste interviews met de voormalige pastors Carl en Laura Lentz sinds hun publieke afzetting uit de kerk, waar jarenlang muzikanten, acteurs, atleten en andere beroemdheden deel van uitmaakten. De documentaire bevat ook aangrijpende gesprekken met veel van de parochianen die geconfronteerd worden met de groeiende publieke veroordeling nu de kerk geconfronteerd wordt met een stortvloed aan nieuwe onthullingen. Met nooit eerder vertoonde reportages en analyses van journalisten, historici en politici gaat de serie verder dan de schokkende krantenkoppen om de lange geschiedenis van Hillsong te onderzoeken waarin wangedrag in de doofpot werd gestopt om zichzelf beschermen.

The Jewel Thief - 13 juli
The Jewel Thief is het ongelooflijke verslag uit eerste hand van Gerald Blanchard, een van de meest creatieve, berekende en succesvolle criminele meesterbreinen in de moderne geschiedenis. Twee onwaarschijnlijke rechercheurs uit Winnipe volgen Blanchard over de hele wereld terwijl hij een reeks steeds uitgebreidere overvallen pleegt in een zoektocht naar roem en bekendheid door middel van een leven vol misdaad.

Futurama seizoen 11 - 24 juli
Na een korte onderbreking van 10 jaar is "Futurama" triomfantelijk uit de cryogene tube gekropen, met de volledige originele cast en satirische geest intact. De 10 gloednieuwe afleveringen van het elfde seizoen hebben voor elk wat wils. Nieuwe kijkers kunnen de serie vanaf hier oppikken, terwijl fans die al langer kijken antwoorden zullen krijgen op decennialange mysteries - waaronder ontwikkelingen in het epische liefdesverhaal van Fry en Leela, de mysterieuze inhoud van de kattenbak van Nibbler, de geheime geschiedenis van de boze robot Santa en waar de kikkervisjes van Kif en Amy zich bevinden. Ondertussen is er ook een volledig nieuwe pandemie in de stad en verkent de crew de toekomst van vaccins, bitcoin, cancelcultuur en streaming.

En verder...

  • The Watchful Eye, seizoen 1 - 5 juli
  • The Owl House, seizoen 1 - 5 juli
  • Ducktales, seizoen 1 tot en met 3 - 5 juli
  • PJ Masks, seizoen 5 - 12 juli
  • The Lesson is Murder - 19 juli
  • Good Trouble, seizoen 5 - 19 juli
  • Pride From Above - 21 juli
  • Drag Me To Dinner, seizoen 1 - 26 juli

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Ontdek meer