Deze pareltjes verschijnen in juli op Disney+

Karen Luiken-30 juni 2023 om 06:41- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juli zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Kizazi Moto: Generation Fire - 5 juli
Deze geanimeerde sci-fi-anthologie boordevol actie presenteert tien futuristische visies van Afrika die zijn geïnspireerd door de diverse geschiedenissen en culturen van het continent. Deze tien kortfilms van een nieuwe generatie animatoren, geproduceerd door de Oscar®-winnende regisseur Peter Ramsey, zijn gebaseerd op unieke Afrikaanse perspectieven en verbeelden nieuwe werelden met geavanceerde technologie, aliens, geesten en monsters. Dit is Afrika zoals je het nog nooit hebt gezien.

Spider-Man: Far From Home - 7 juli
Na de gebeurtenissen van "Avengers: Endgame" keert Peter Parker (Tom Holland) terug in "Spider-Man: Far From Home." Onze vriendelijke buurtsuperheld besluit zijn beste vrienden Ned, MJ en de rest van de groep te vergezellen op een Europese vakantie. Het plan van Peter om de superheldendaden een paar weken achter zich te laten, wordt echter al snel in de prullenbak gegooid als hij instemt met het helpen van Nick Fury (Samuel L. Jackson) bij het ontrafelen van het mysterie van verschillende aanvallen van elementaire wezens. Spider-Man en Mysterio (Jake Gyllenhaal) bundelen hun krachten om de ravage te bestrijden die zich verspreidt over het continent, maar niet alles is wat het lijkt.

Une Zone À Défendre - 7 juli
Greg, een jonge agent die werkt bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst, krijgt de opdracht om onder een valse identiteit een ZAD te infiltreren. Daar ontmoet hij Myriam, een milieuactiviste. Wanneer hij 18 maanden later teruggestuurd wordt naar de ZAD, vindt Greg Myriam en komt hij erachter dat ze een baby heeft. Greg is verscheurd tussen zijn professionele ambities en hun ontluikende liefde, en moet een keuze maken die alles kan veranderen. De tijd dringt en binnenkort zal alles verdwijnen.

Bleach: Thousand-Year Blood War - 8 juli
Dit verhaal volgt Ichigo Kurosaki, die door een toevallige ontmoeting de krachten van een Soul Reaper kreeg. Als een vervangende Soul Reaper raakte Ichigo verstrikt in het tumult van de Soul Society, een plek waar overleden zielen samenkomen. Maar met de hulp van zijn vrienden overwon Ichigo elke uitdaging om nog sterker te worden. Wanneer er nieuwe Soul Reapers en een nieuwe vijand opduiken in zijn geboortestad Karakura, springt Ichigo met zijn Zanpakuto terug op het slagveld om mensen in nood te helpen. Ondertussen ziet de Soul Society een plotselinge toename in het aantal Hollows dat wordt vernietigd in de World of the Living. De geschiedenis en de waarheid die de Soul Reapers duizend jaar lang verborgen hebben gehouden, komen eindelijk aan het licht. Aan alles komt een einde, want de laatste strijd van Ichigo Kurosaki begint!

FX's The Secrets of Hillsong - 12 juli
'The Secrets of Hillsong' is een vierdelige documentaireserie gebaseerd op de explosieve verslaggeving over de schandalen van de megakerk door journalisten Alex French en Dan Adler van Vanity Fair. De serie bevat de eerste interviews met de voormalige pastors Carl en Laura Lentz sinds hun publieke afzetting uit de kerk, waar jarenlang muzikanten, acteurs, atleten en andere beroemdheden deel van uitmaakten. De documentaire bevat ook aangrijpende gesprekken met veel van de parochianen die geconfronteerd worden met de groeiende publieke veroordeling nu de kerk geconfronteerd wordt met een stortvloed aan nieuwe onthullingen. Met nooit eerder vertoonde reportages en analyses van journalisten, historici en politici gaat de serie verder dan de schokkende krantenkoppen om de lange geschiedenis van Hillsong te onderzoeken waarin wangedrag in de doofpot werd gestopt om zichzelf beschermen.

The Jewel Thief - 13 juli
The Jewel Thief is het ongelooflijke verslag uit eerste hand van Gerald Blanchard, een van de meest creatieve, berekende en succesvolle criminele meesterbreinen in de moderne geschiedenis. Twee onwaarschijnlijke rechercheurs uit Winnipe volgen Blanchard over de hele wereld terwijl hij een reeks steeds uitgebreidere overvallen pleegt in een zoektocht naar roem en bekendheid door middel van een leven vol misdaad.

Futurama seizoen 11 - 24 juli
Na een korte onderbreking van 10 jaar is "Futurama" triomfantelijk uit de cryogene tube gekropen, met de volledige originele cast en satirische geest intact. De 10 gloednieuwe afleveringen van het elfde seizoen hebben voor elk wat wils. Nieuwe kijkers kunnen de serie vanaf hier oppikken, terwijl fans die al langer kijken antwoorden zullen krijgen op decennialange mysteries - waaronder ontwikkelingen in het epische liefdesverhaal van Fry en Leela, de mysterieuze inhoud van de kattenbak van Nibbler, de geheime geschiedenis van de boze robot Santa en waar de kikkervisjes van Kif en Amy zich bevinden. Ondertussen is er ook een volledig nieuwe pandemie in de stad en verkent de crew de toekomst van vaccins, bitcoin, cancelcultuur en streaming.

En verder...

  • The Watchful Eye, seizoen 1 - 5 juli
  • The Owl House, seizoen 1 - 5 juli
  • Ducktales, seizoen 1 tot en met 3 - 5 juli
  • PJ Masks, seizoen 5 - 12 juli
  • The Lesson is Murder - 19 juli
  • Good Trouble, seizoen 5 - 19 juli
  • Pride From Above - 21 juli
  • Drag Me To Dinner, seizoen 1 - 26 juli

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer