Avatar: Quest for Balance aangekondigd

Nico De Greef-30 juni 2023 om 16:09

Avatar: The Last Airbender krijgt een nieuwe game met als ondertitel Quest for Balance. Het spel, dat zowel solo als in lokale en online co-op kan worden gespeeld, moet later dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

In Avatar: Quest for Balance kunnen spelers aan de slag met negen personages, waaronder Aang, Katara, Toph en Sokka, terwijl ze door het verhaal van de originele serie spelen. Daarbij zullen ze niet enkel bekende locaties bezoeken, maar ook puzzels moeten oplossen en iconische bazen verslaan met behulp van de vier elementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Uiteraard komen spelers tijdens hun avontuur ook tal van unieke personages tegen waar ze een gezellig babbeltje mee kunnen slaan zoals de beroemde kolenman van Omashu.

Spelers die even willen pauzeren van het hoofdverhaal kunnen zich daarnaast verdiepen in een heleboel side-quests die in de game inbegrepen zitten.

Avatar: Quest for Balace staat gepland voor release deze herfst.

Netflix deelt eerste beelden van mobiele game 'Squid Game: Unleashed'

Nico De Greef-21 augustus 2024 om 14:43

Netflix komt binnenkort met een eigen video game van hun hitserie 'Squid Game'. Het spel, dat exclusief te spelen zal zijn voor abonnees van de streamingdienst, moet rond dezelfde tijd lanceren als de première van het aankomende tweede seizoen van de reeks. Die staat gepland op 26 december. Een concrete releasedatum voor het spel werd echter nog niet genoemd.

Fans van de Netflixserie 'Squid Game' kunnen binnenkort zelf deelnemen aan de iconische spelen. Niet in eigen persoon, maar wel als een digitale avatar in de mobiele game Squid Game: Unleashed.

Net als in de reeks moeten spelers door een reeks dodelijke hindernissen racen met als doel om uiteindelijk als enige over te blijven. De gameplaytrailer bevestigt alvast dat een aantal spelletjes uit het eerste seizoen van de reeks zal terugkeren, maar dat er ook nieuwe uitdagingen zullen opduiken waaronder "de vloer is lava".

Squid Game: Unleashed wordt door Netflix omschreven als een party royale showdown die ondersteuning biedt voor 32 spelers en waarbij relaties en vriendschappen op de proef zullen worden gesteld. Hoe dan? Als speler zal je namelijk ook de optie krijgen om andere spelers te helpen of - wie minder goede bedoelingen heeft - te saboteren.

Bekijk hier de gameplay reveal trailer:

Voiceactrice Jessie, Misty en Jigglypuff uit Pokémon overleden

Chelsy Vanlerberghe-13 augustus 2024 om 09:28

Rachael Lillis, bekend als de stem van Misty, Jessie en Jigglypuff uit Pokémon, is op 46-jarige leeftijd overleden. In mei van dit jaar kreeg ze de diagnose borstkanker.

Haar collega Veronica Taylor, die Ash Ketchum in de Engelse versie van Pokémon inspreekt, deelde het trieste nieuws op social media "met een zeer zwaar hart". “Rachael was een buitengewone talent, een helder licht dat straalde door haar stem, of ze nu sprak of zong,” schreef Taylor. “Ze zal altijd herinnerd worden voor de vele geanimeerde rollen die ze speelde, waarbij haar iconische uitvoeringen als Misty en Jessie de meest geliefde zijn.”

Rachael’s zus, Laurie Orr, meldde het overlijden op een GoFundMe-pagina die $98.000 had opgehaald voor medische kosten en kankeronderzoek. Rachael, geboren in 1978 in New York, begon als operazangeres en werd later een bekende stemactrice.

Pokémon Company International zei dat haar bijdragen aan de show altijd herinnerd zullen worden door de fans. Rachael werkte ook aan shows zoals Hunter x Hunter en Winx Club en was ook de stem van verschillende Pokémon in de Super Smash Bros-games.

Ontdek meer