Taylor Swift voegt extra shows toe aan Europese tour

Karen Luiken-29 juni 2023 om 06:56- Foto:

Reuters

Goed en slecht nieuws voor fans van Taylor Swift. Het goede nieuws is dat ze nieuwe Europese shows aan haar aankomende tour heeft toegevoegd. Het slechte nieuws is dat geen van die shows in België zal plaatsvinden.

Taylor maakte vorige week bekend dat ze in augustus met haar tournee ‘The Eras Tour’ begint. Ze start in Mexico en gaat vervolgens langs Argentinië, Brazilië, Japan, Australië en Singapore. In mei volgend jaar staat Taylor voor het eerst met een show in Europa. Ze bezoekt de steden Amsterdam, Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen. En het zal je al zijn opgevallen: daar staat geen enkele Belgische stad tussen.

Wie het niet erg vindt om een paar honderd kilometer te reizen, krijgt nu opnieuw de kans om kaartjes te bestellen. Taylor heeft namelijk extra data toegevoegd voor concerten in Parijs, Stockholm, Zürich, Hamburg, München, Warschau, Wenen en Londen.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer