Taylor Swift voegt extra shows toe aan Europese tour

Karen Luiken-29 juni 2023 om 06:56- Foto:

Reuters

Goed en slecht nieuws voor fans van Taylor Swift. Het goede nieuws is dat ze nieuwe Europese shows aan haar aankomende tour heeft toegevoegd. Het slechte nieuws is dat geen van die shows in België zal plaatsvinden.

Taylor maakte vorige week bekend dat ze in augustus met haar tournee ‘The Eras Tour’ begint. Ze start in Mexico en gaat vervolgens langs Argentinië, Brazilië, Japan, Australië en Singapore. In mei volgend jaar staat Taylor voor het eerst met een show in Europa. Ze bezoekt de steden Amsterdam, Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen. En het zal je al zijn opgevallen: daar staat geen enkele Belgische stad tussen.

Wie het niet erg vindt om een paar honderd kilometer te reizen, krijgt nu opnieuw de kans om kaartjes te bestellen. Taylor heeft namelijk extra data toegevoegd voor concerten in Parijs, Stockholm, Zürich, Hamburg, München, Warschau, Wenen en Londen.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer