'Bird Box Barcelona' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-29 juni 2023 om 06:35

Misschien heb je het al meegekregen, misschien ook niet, maar er is een Spaans vervolg op de titel ‘Bird Box’ op komst. Om fans nu alvast warm te maken voor de datum van 14 juli, de dag waarop ‘Bird Box Barcelona’ verschijnt, deelt Netflix nu een gloednieuwe trailer.

‘Bird Box Barcelona’ speelt zich - je raadt het al - af in Barcelona. Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft uitgeroeid, moet Sebastian zich met zijn eigen overlevingstocht door de straten van de Spaanse stad navigeren. Terwijl hij ongemakkelijke allianties vormt met andere overlevenden en ze samen proberen de stad te ontvluchten, groeit een onverwachte en nog sinistere dreiging.

De film speelt zich af net na de gebeurtenissen uit de uit 2018 afkomstige film ‘Bird Box’. Daarin speelde Sandra Bullock de hoofdrol.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer