Dance D-Vision maakt volledige line-up bekend

Karen Luiken-28 juni 2023 om 15:41

Als je nog geen kaartje hebt gescoord voor Dance D-Vision, geven we je nú een goede reden om dat wel te doen. De organisatie van het festival heeft de volledige line-up bekendgemaakt, en geloof ons: die wil je niet missen.

Tientallen artiesten verspreiden zich op 4 en 5 augustus over negen verschillende podia tijdens een nieuwe editie van Dance D-Vision bij de Bevegemse Vijvers in Zottegem. Vrijdag zijn dat de stages Allstarz Mainstage, Retro Reunion, Beatsgotmixed, Flügel Feesthut en de Red Bull Big Bob. Je komt daar artiesten tegen zoals Cherry Moon Trax, Da Rick, De Bromeos, Mandy, Gebroeders Ko, Omdat Het Kan & Average Rob, Viktor & Kobe, Fla$hback en Zof.

Een dag later kan het publiek losgaan bij de Allstarz Mainstage, de TAGMAG-stage, Club Expo, Bonzai of Vice Versa. Wie je daar tegenkomt? Heel veel namen, zoals $hirak, 5napback, Boef, Gladde Paling, Jamie-Lee Six & Louis XIV, JeBroer, Natte Visstick, Regi, Rony Retro, Michael Amani, Manuals, Magik & Jaël Ost en Arthur Lewis. De complete line-up kun je hier bekijken.

Dussss, ben je overgehaald? Dat dachten we al. Kaartjes koop je hier!

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer