Hype'O Dream: Het ultieme muziekfestival in Waregem

Joyce Vander Auwera-27 juni 2023 om 13:45

Op 14 en 15 juli barst het langverwachte Hype'O Dream festival los in Waregem! Met een indrukwekkende line-up van meer dan 100 artiesten, verdeeld over vijf waanzinnige podia, is dit een droom die uitkomt voor muziekliefhebbers.

Het Flashback podium brengt je terug in de tijd met retro hits waarop je kunt swingen als nooit tevoren. En op het FANTASY podium op vrijdag kun je je laten betoveren door tropische deuntjes, hiphop en R&B. Dans de sterren van de hemel en geniet van de beats op de diverse podia. Check hieronder de affiche voor de volledige line-up!

Maak je geen zorgen over het vervoer, want het treinstation van Waregem ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Kom met de trein en laat je onderdompelen in de muzikale magie, er wordt een nachttrein voorzien. Voor wie wil feesten met exclusieve toegang tot de premium decks: wees snel want de Premium tickets zijn bijna uitverkocht!

Noteer 14 en 15 juli in je agenda en bereid je voor op het muzikale spektakel van het jaar in Waregem. Hype'O Dream is dé plek waar het allemaal gebeurt. Het wordt een feest om nooit te vergeten, koop snel je tickets via de website van Hype'O Dream.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer