Hype'O Dream: Het ultieme muziekfestival in Waregem

Joyce Vander Auwera-27 juni 2023 om 13:45

Op 14 en 15 juli barst het langverwachte Hype'O Dream festival los in Waregem! Met een indrukwekkende line-up van meer dan 100 artiesten, verdeeld over vijf waanzinnige podia, is dit een droom die uitkomt voor muziekliefhebbers.

Het Flashback podium brengt je terug in de tijd met retro hits waarop je kunt swingen als nooit tevoren. En op het FANTASY podium op vrijdag kun je je laten betoveren door tropische deuntjes, hiphop en R&B. Dans de sterren van de hemel en geniet van de beats op de diverse podia. Check hieronder de affiche voor de volledige line-up!

Maak je geen zorgen over het vervoer, want het treinstation van Waregem ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Kom met de trein en laat je onderdompelen in de muzikale magie, er wordt een nachttrein voorzien. Voor wie wil feesten met exclusieve toegang tot de premium decks: wees snel want de Premium tickets zijn bijna uitverkocht!

Noteer 14 en 15 juli in je agenda en bereid je voor op het muzikale spektakel van het jaar in Waregem. Hype'O Dream is dé plek waar het allemaal gebeurt. Het wordt een feest om nooit te vergeten, koop snel je tickets via de website van Hype'O Dream.

Tomorrowland opent pop-up store in Maasmechelen Village

Karen Luiken-20 juni 2024 om 06:56

Kaartje voor Tomorrowland in the pocket maar je outfit nog niet compleet? De organisatoren van het festival zijn er voor je en komen deze zomer met een exclusieve Tomorrowland pop-up store in Maasmechelen Village.

Van stijlvolle kleding tot accessoires en juwelen: de pop-up store brengt voor ieder wat wils. Er zijn geurkaarsen van Baobab, JBL speakers, custom fietsen en kledingstukken van Ridley, items van Ellesse en zelfs de fictieboeken ‘The Rise of Adscendo’ en ‘The Spirit of Life’. Dus of je nu op zoek bent naar een festivaloutfit of een gezellig uitstapje in de zomer, je kunt er voor alles terecht.

De winkel opent in het weekend van 28, 29 en 30 juni de deuren met een feestelijk programma vol live dj-optredens en levendige Tomorrowland-figuren. De store, gevestigd in het hart van de Village, langs restaurant Giuliano en Manneken Pis, blijft tot het einde van de zomer geopend.

Drie belangrijke updates over Hype'O Dream die je niet mag missen

Karen Luiken-18 juni 2024 om 16:04

Met nog een kleine vier weken op de aftelkalender tot Hype’O Dream losbarst, is het hoog tijd voor een update. Wat zeggen we? Drie updates! Er is nieuws over de timetable, ticketverkoop én over een nieuwe stage.

Timetable
Laten we beginnen met een van de belangrijkste punten: de timetable. In het weekend van 12 en 13 juli komen meer dan honderd artiesten naar Waregem om het feestende publiek te voorzien van heerlijke deuntjes. Namen die je op vrijdag kunt verwachten, zijn onder meer 5napback, Mark With a K & MC Chucky, Boef, Regi, Brennan Heart, Drezz, Pombak ft. Mc Tipsy, Truephonic, Dimitri Wouters, Dopebwoy, $hirak, DJ Cham, Pat B, DJ Liberty, Hard Driver en The Crunchers X BLVCKPRINT.

Een dag later maken de artiesten van vrijdag plek vrij aan de dj booths en is het de beurt aan onder anderen Lil’ Kleine, DJ Licious, Omdat Het Kan & Average Rob, Michael Amani, Mandy, Used, Jebroer, Amber Broos, De Bromeo’s, Gunther D, DJ Potato, Vieze Asbak, PartyShakerz, Bolle, Pat Krimson, Frank Verstraeten x Dave Lambert, PHI-PHI, Cherry Moon Trax, Joyhauser, Kompass Traxx, Dr. Lektroluv, Jackx en Monsieur B. Voor de complete timetables kun je hier terecht.

Secret stage
De artiesten verspreiden zich over verschillende stages, waaronder de Mirage, Mystery, Flashback, Encore, Dream Village, Fantasy en Nightmare. Maar er is ook nog een secret stage, waar de organisatie nog erg geheimzinnig over doet. Het enige wat daar tot nu toe over gedeeld is, is een puzzel (zie onderstaande afbeelding) met daarin hints over de artiesten die er zullen optreden.

Tickets
Kaartjes voor Hype’O Dream zijn verkrijgbaar via deze link. Maarrrrr, we waarschuwen je vast: wees er snel bij! We hebben in de wandelgangen gehoord dat de verkoop kneiterhard gaat en dat van de Wave-tickets al 90 procent over de toonbank is gegaan.

Ontdek meer