Hype'O Dream: Het ultieme muziekfestival in Waregem

Joyce Vander Auwera-27 juni 2023 om 13:45

Op 14 en 15 juli barst het langverwachte Hype'O Dream festival los in Waregem! Met een indrukwekkende line-up van meer dan 100 artiesten, verdeeld over vijf waanzinnige podia, is dit een droom die uitkomt voor muziekliefhebbers.

Het Flashback podium brengt je terug in de tijd met retro hits waarop je kunt swingen als nooit tevoren. En op het FANTASY podium op vrijdag kun je je laten betoveren door tropische deuntjes, hiphop en R&B. Dans de sterren van de hemel en geniet van de beats op de diverse podia. Check hieronder de affiche voor de volledige line-up!

Maak je geen zorgen over het vervoer, want het treinstation van Waregem ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Kom met de trein en laat je onderdompelen in de muzikale magie, er wordt een nachttrein voorzien. Voor wie wil feesten met exclusieve toegang tot de premium decks: wees snel want de Premium tickets zijn bijna uitverkocht!

Noteer 14 en 15 juli in je agenda en bereid je voor op het muzikale spektakel van het jaar in Waregem. Hype'O Dream is dƩ plek waar het allemaal gebeurt. Het wordt een feest om nooit te vergeten, koop snel je tickets via de website van Hype'O Dream.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nĆ³g leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zoā€™n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeoā€™s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan Ć©Ć©n op het Sint-Pietersplein en Ć©Ć©n op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. Weā€™ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer