Lewis Capaldi moet tour stoppen vanwege gezondheid

Karen Luiken-27 juni 2023 om 15:02- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat zijn tour helaas niet afmaken. De zanger laat in een bericht op Instagram weten dat hij een pauze moet nemen omdat hij kampt met fysieke en mentale klachten door zijn Gilles de la Tourette.

Het nieuws komt een paar dagen na Glastonbury, een festival waar Lewis Capaldi optrad en waar al duidelijk te merken was dat het niet goed met hem ging. Hij moest zijn show meerdere keren onderbreken. “Hoewel dit waarschijnlijk niet als een verrassing komt, maakt dat het niet gemakkelijker. Ik moet tot mijn grote spijt een pauze nemen”, aldus Lewis.

De zanger cancelde begin juni ook al een aantal shows, in de hoop beter te zijn op Glastonbury en zijn tour daarna weer te kunnen hervatten. Maar dat blijkt nu dus niet het geval. “Ik had gehoopt dat drie weken rust me zouden helpen, maar ik moet nog steeds leren wat de impact van Gilles de la Tourette op mijn mentale en fysieke gezondheid is. Zaterdag werd het duidelijk dat ik meer tijd moet nemen om me op mijn gezondheid te focussen.”

Lewis weet nog niet hoe lang hij weg zal zijn, maar hij belooft zijn fans ‘zo snel mogelijk terug te keren’.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer