Lewis Capaldi moet tour stoppen vanwege gezondheid

Karen Luiken-27 juni 2023 om 15:02- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat zijn tour helaas niet afmaken. De zanger laat in een bericht op Instagram weten dat hij een pauze moet nemen omdat hij kampt met fysieke en mentale klachten door zijn Gilles de la Tourette.

Het nieuws komt een paar dagen na Glastonbury, een festival waar Lewis Capaldi optrad en waar al duidelijk te merken was dat het niet goed met hem ging. Hij moest zijn show meerdere keren onderbreken. “Hoewel dit waarschijnlijk niet als een verrassing komt, maakt dat het niet gemakkelijker. Ik moet tot mijn grote spijt een pauze nemen”, aldus Lewis.

De zanger cancelde begin juni ook al een aantal shows, in de hoop beter te zijn op Glastonbury en zijn tour daarna weer te kunnen hervatten. Maar dat blijkt nu dus niet het geval. “Ik had gehoopt dat drie weken rust me zouden helpen, maar ik moet nog steeds leren wat de impact van Gilles de la Tourette op mijn mentale en fysieke gezondheid is. Zaterdag werd het duidelijk dat ik meer tijd moet nemen om me op mijn gezondheid te focussen.”

Lewis weet nog niet hoe lang hij weg zal zijn, maar hij belooft zijn fans ‘zo snel mogelijk terug te keren’.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer