Nieuwe jongerenreeks 'Kameleon' komt naar Streamz

Karen Luiken-27 juni 2023 om 10:00

Streamz lanceert binnenkort de nieuwe titel ‘Kameleon’, een komische dramareeks over vier jeugdvrienden die proberen te ontsnappen uit de Antwerpse wijk waar ze in zijn opgegroeid. De opnames van het eerste seizoen worden deze week afgerond.

De reeks speelt zich af in een wijk waar kansen niet talrijk zijn en waar heel wat jongeren hun geld verdienen in drugshandel. Chris, Kofi, Blackson en Tina willen daaraan ontsnappen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. De vier, die zichzelf de ‘Kameleons’ noemen, hebben allemaal hun eigen dromen. Terwijl de een acteur wil worden en de ander hoopt op een carrière als muzikant, doen ze er alles aan om hun dromen waar te kunnen maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Noa Tambwe Kabati, Namzoya Abdulwahid, Tama Theophore Kabeya en Britt Hellinx. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Sinay Bavurhe, Frank Lammers, Marijke Pinoy, Ikram Aoulad en Camilia Blereau.

“We noemen Kameleon geen crime-reeks maar een stay out of crime-reeks. Want onder meer dat laatste is een uitdaging voor jongens als Chris, Kofi en Blackson”, zegt co-scenarist Malik Mohammed. “We wilden een authentieke, snedige en snijdend grappige reeks maken. Geen triest drama.”

De reeks zal in 2024 eerst exclusief te zien zijn op Streamz. In Nederland zal de reeks later te bekijken zijn op Videoland.

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer