Noah Cyrus gaat trouwen

Karen Luiken-27 juni 2023 om 06:57

Noah Cyrus, het zusje van Miley Cyrus, gaat trouwen. De 23-jarige zangeres is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Pinkus.

“Het mooiste moment van mijn leven was ‘ja’ zeggen tegen de rest van ons leven samen doorbrengen”, schrijft Noah in een bericht op Instagram. “De afgelopen maand dat ik je verloofde was en onze eigen kleine wereld van ons tweeën was, was zo perfect en ik wou dat deze periode nooit hoefde te eindigen.”

Noah zegt dat ze nooit had verwacht een man zoals Pinkus te ontmoeten. “Je bent de minst oordelende persoon die ik ooit heb ontmoet. De meest getalenteerde, de meest loyale, de meest aardige persoon. Ik heb me nog nooit zo geliefd of verliefd gevoeld. Ik ken nu het gevoel dat voor altijd niet lang genoeg zal zijn. Ik ben zo blij dat ik dit leven met jou mag doorbrengen. Ons leven tot nu toe is een leven waarvan ik nooit had gedacht dat ik het verdiende.”

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Ontdek meer