Noah Cyrus gaat trouwen

Karen Luiken-27 juni 2023 om 06:57

Noah Cyrus, het zusje van Miley Cyrus, gaat trouwen. De 23-jarige zangeres is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Pinkus.

“Het mooiste moment van mijn leven was ‘ja’ zeggen tegen de rest van ons leven samen doorbrengen”, schrijft Noah in een bericht op Instagram. “De afgelopen maand dat ik je verloofde was en onze eigen kleine wereld van ons tweeën was, was zo perfect en ik wou dat deze periode nooit hoefde te eindigen.”

Noah zegt dat ze nooit had verwacht een man zoals Pinkus te ontmoeten. “Je bent de minst oordelende persoon die ik ooit heb ontmoet. De meest getalenteerde, de meest loyale, de meest aardige persoon. Ik heb me nog nooit zo geliefd of verliefd gevoeld. Ik ken nu het gevoel dat voor altijd niet lang genoeg zal zijn. Ik ben zo blij dat ik dit leven met jou mag doorbrengen. Ons leven tot nu toe is een leven waarvan ik nooit had gedacht dat ik het verdiende.”

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer