WIN: Tickets voor DOUREUUUH!

Joyce Vander Auwera-26 juni 2023 om 12:00

Stel je voor: een festival met Beyoncé, toen Destiny's Child nog straalde. Een podium voor Damso in zijn beginjaren. Zelfs eigen geproduceerde honing voor de artiesten backstage en gratis ochtendyoga op de camping. Dat is Dour Festival, dit jaar van 12-16 juli 2023!

Elektronische (techno, DnB and more) line-up van wereldklasse, indie-scene in volle glorie, plus Franstalige rap. Nieuw: de Le Garage-stage voor rock, metal en meer. Kom en kampeer met 40.000 happy festivalgangers in een stadje van 16.000 inwoners.

Dour Festival staat garant voor onvergetelijke momenten waar je nog jarenlang aan terugdenkt, geweldige muziek en een unieke, ongeëvenaarde sfeer. Dour: c'est l'amour!

TAGMAG geeft duotickets weg: zowel dag- als combitickets. Kansje wagen? Doe snel mee met onderstaand wedstrijdformulier en wie weet sta jij binnenkort te dansen like there's no tomorrow op DOUREUUUH! 😎

Ben je toch liever zeker van je tickets? Scoor ze snel via de website van Dour Festival.

WIN: 20 duotickets voor horrorfilm 'Abigail'

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 15:00

Klaar om een hele avond op het puntje van je stoel te zitten en mee te griezelen met de nieuwe horrorfilm 'Abigail'? Vanaf 17 april is de angstaanjagende film te zien in de bioscoop en jij kan er als één van de eerste bij zijn, want we geven 20 duotickets weg.

Het verhaal begint wanneer een groep criminelen de dochter van een machtige onderwereldfiguur ontvoert. Hun plan lijkt waterdicht: houd de 12-jarige ballerina 's nachts in de gaten, wacht op het losgeld van $50 miljoen en verdwijn onopgemerkt in de nacht.

Maar wat begint als een typische kidknapping, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer de ontvoerders één voor één beginnen te verdwijnen in een afgelegen landhuis. Al snel realiseren ze zich dat ze opgesloten zitten met een abnormaal en gevaarlijk meisje...

Benieuwd hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 17 april in de bioscoop. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis duoticket.

WIN: 10 duotickets voor horrorfilm ‘Immaculate’

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 15:30

Fan van horror? Zin in een angstaanjagende movienight met een vriend of vriendin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We geven 10 duotickets weg voor de psychologische horrorfilm ‘Immaculate’.

Sydney Sweeney, die je onder andere kan kennen van ‘Euphoria’ en ‘Anyone but You’, schittert in de hoofdrol.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij de uitverkorene is voor deze bijzondere rol. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Je ziet het vanaf 20 maart in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, TAGMAG geeft 10 duotickets weg. Zin in een avond vol spanning? Vul onderstaand formulier in en wie weet bemachtig jij een duoticket. Good luck!

Ontdek meer