Amazon Prime deelt trailer van tweede seizoen 'The Summer I Turned Pretty'

Nico De Greef-25 juni 2023 om 13:28

Amazon Prime heeft de eerste bewegende beelden van het aanstaande tweede seizoen van de romantische coming-of-age hitserie The Summer I Turned Pretty gedeeld. De reeks is vanaf 14 juli tot en met 18 augustus elke vrijdag te zien bij Prime Video.

In het tweede seizoen, dat is gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van schrijfster Jenny Han (All The Boys), telt Belly de dagen af tot ze terug kan keren naar hun vakantiehuis in Cousins Beach, maar nu Conrad en Jeremiah vechten om haar hart en Susannah's kanker is teruggekeerd, weet ze niet zeker of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn.

Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis bedreigt, moet Belly de bende bijeenroepen om samen te komen - en voor eens en voor altijd beslissen waar haar hart ligt.

Naast hoofdrolspelers Lola Tung (Belly), Christopher Briney (Conrad), Gavin Casalegno (Jeremiah), Rachel Blanchard (Susannah), Sean Kaufman (Steven) en Jackie Chung (Laurel), mogen kijkers in het aanstaande seizoen ook een aantal kersverse gezichten verwachten waaronder terugkerende rollen voor Elsie Fisher en Kyra Sedgwick. Welke personages zij zullen spelen, is momenteel echter onbekend.

De eerste drie afleveringen zijn vanaf 14 juli te zien op Prime Video. Nadien verschijnt er elke week (tot en met 18 augustus) elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Vorige maand deelde Amazon Prime al een eerste blik op het nieuwe seizoen in de vorm van enkele snapshots.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Nieuwe beelden van 'Emily in Paris' gedeeld

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:01

Nieuwe afleveringen met een nieuwe verhaallijn, nieuwe outfits en nieuwe personages. Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ staat voor de deur. Over een kleine maand verschijnt het vervolg op Netflix en om fans alvast een klein opwarmertje te geven, heeft Netflix nu een reeks nieuwe foto’s gedeeld.

Het vierde seizoen gaat verder waar het derde gebleven is. De vraag of Emily voor Gabriel of voor Alfie kiest, blijft centraal staan. Maakt ze nu eindelijk een keuze of blijft ze in het duister tasten op het gebied van liefde?

Naast de originele cast - bestaande uit Lily Collins, Ashley Park, Lucien Laviscount, Lucas Bravo en Camille Razat - maken ook een aantal nieuwe acteurs hun opwachting in het vierde seizoen. Het gaat onder anderen om Samuel Arnold, Eugenio Franceschini, Arnaud Binard en William Abadie.

‘Emily in Paris’ keert op 15 augustus terug bij Netflix.

Ontdek meer