Amazon Prime deelt trailer van tweede seizoen 'The Summer I Turned Pretty'

Nico De Greef-25 juni 2023 om 13:28

Amazon Prime heeft de eerste bewegende beelden van het aanstaande tweede seizoen van de romantische coming-of-age hitserie The Summer I Turned Pretty gedeeld. De reeks is vanaf 14 juli tot en met 18 augustus elke vrijdag te zien bij Prime Video.

In het tweede seizoen, dat is gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van schrijfster Jenny Han (All The Boys), telt Belly de dagen af tot ze terug kan keren naar hun vakantiehuis in Cousins Beach, maar nu Conrad en Jeremiah vechten om haar hart en Susannah's kanker is teruggekeerd, weet ze niet zeker of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn.

Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis bedreigt, moet Belly de bende bijeenroepen om samen te komen - en voor eens en voor altijd beslissen waar haar hart ligt.

Naast hoofdrolspelers Lola Tung (Belly), Christopher Briney (Conrad), Gavin Casalegno (Jeremiah), Rachel Blanchard (Susannah), Sean Kaufman (Steven) en Jackie Chung (Laurel), mogen kijkers in het aanstaande seizoen ook een aantal kersverse gezichten verwachten waaronder terugkerende rollen voor Elsie Fisher en Kyra Sedgwick. Welke personages zij zullen spelen, is momenteel echter onbekend.

De eerste drie afleveringen zijn vanaf 14 juli te zien op Prime Video. Nadien verschijnt er elke week (tot en met 18 augustus) elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Vorige maand deelde Amazon Prime al een eerste blik op het nieuwe seizoen in de vorm van enkele snapshots.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer