Sean Dhondt stopt als radiopresentator bij Qmusic

Nico De Greef-24 juni 2023 om 12:34

Sean Dhondt (39) heeft via Instagram meegedeeld dat hij stopt als radiopresentator bij Qmusic. Dat doet hij niet vrijwillig, maar omdat de zender hun samenwerking stopzet. "Heel jammer, maar er is geen plaats meer voor mij in het zendschema", aldus de zanger.

Voordat Sean definitief afscheid neemt van Qmusic zal hij eerst nog een hele zomer lang te horen zijn bij de zender waaronder vanuit het Q-Beach House in Oostende. Wat hij daarna gaat doen?

"Het is jammer, heel jammer. Het voelt echt rot aan", deelt Dhondt op Instagram. "Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen. Maar het leven staat nooit stil. Net als ik. Daarom kijk ik ook uit naar al het moois op komst. Naast de release van een nieuwe solo-single staat de zomertour met mijn nieuwe eighties-coverband Topguns op de planning”, vervolgt de BV die ook nog zanger van beroep is.

Sean Dhondt was acht jaar lang bijna dagelijks te horen als radiostem bij zender Qmusic. Bij de zender zijn ze alvast heel dankbaar voor al de mooie jaren en wensen ze hem alle succes toe met zijn verdere carrière.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer