Sean Dhondt stopt als radiopresentator bij Qmusic

Nico De Greef-24 juni 2023 om 12:34

Sean Dhondt (39) heeft via Instagram meegedeeld dat hij stopt als radiopresentator bij Qmusic. Dat doet hij niet vrijwillig, maar omdat de zender hun samenwerking stopzet. "Heel jammer, maar er is geen plaats meer voor mij in het zendschema", aldus de zanger.

Voordat Sean definitief afscheid neemt van Qmusic zal hij eerst nog een hele zomer lang te horen zijn bij de zender waaronder vanuit het Q-Beach House in Oostende. Wat hij daarna gaat doen?

"Het is jammer, heel jammer. Het voelt echt rot aan", deelt Dhondt op Instagram. "Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen. Maar het leven staat nooit stil. Net als ik. Daarom kijk ik ook uit naar al het moois op komst. Naast de release van een nieuwe solo-single staat de zomertour met mijn nieuwe eighties-coverband Topguns op de planning”, vervolgt de BV die ook nog zanger van beroep is.

Sean Dhondt was acht jaar lang bijna dagelijks te horen als radiostem bij zender Qmusic. Bij de zender zijn ze alvast heel dankbaar voor al de mooie jaren en wensen ze hem alle succes toe met zijn verdere carrière.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Wereldberoemde memehond Kabosu overleden

Karen Luiken-24 mei 2024 om 13:31

Kabosu, een shiba inu die wereldberoemd werd door een reeks internetmemes, is overleden. Zijn baasje meldt dat hij achttien jaar is geworden.

De hond werd in 2013 plotseling razend populair nadat een foto van zijn schattige, zijdelingse blik viraal ging op Tumblr en allerlei andere chatrooms. Later werd de harige viervoeter omgedoopt tot ‘doge’ en werd zijn beroemde kop zelfs het gezicht van een cryptocurrency.

De eigenaar van Kabosu, Atsuko Sato, maakt via haar blog bekend dat het arme beestje op 18-jarige leeftijd is overleden. “Ze is stilletjes overleden terwijl ik haar aaide”, aldus de vrouw. “Ik denk dat ze de gelukkigste hond ter wereld was. En ik was de gelukkigste eigenaar.”

Ontdek meer