Disney deelt trailer en startdatum van vierde en laatste seizoen 'HSMTMTS'

Nico De Greef-21 juni 2023 om 18:06

Disney Plus heeft bekendgemaakt dat het vierde en tevens laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series op 9 augustus in première gaat op de streamingdienst. Het bedrijf deelde daarnaast ook de trailer van het afsluitende seizoen.

Fans zagen het waarschijnlijk niet aankomen, maar het vierde seizoen wordt meteen ook het laatste. Om die reden zullen alle 8 afleveringen van het vierde seizoen in één keer op de streamingdienst verschijnen.

"Na vier jaar op East High is het tijd om af te studeren", zegt showrunner Tim Federle in een verklaring. "Dit wordt ons laatste seizoen. De show bracht de meest buitengewone cast - en crew en medewerkers - in mijn leven. We kunnen niet wachten op dit laatste hoofdstuk met de fans te delen".

In het afsluitende seizoen van HSMTMTS voeren Ricky en zijn vrienden een theaterproductie van High School Musical 3: Senior Year op, terwijl ze tegelijkertijd ook zelf een vierde High School Musical-film opnemen. Dat doen ze uiteraard niet alleen want ze krijgen hulp van niemand minder dan originele castleden Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan), Monique Coleman (Taylor), Bart Johnson (Coach Bolton aka de vader van Troy Bolton), Alyson Reed (Ms. Darbus) en Kaycee Stroh (Martha).

Bekijk hieronder de trailer voor het laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer