Disney deelt trailer en startdatum van vierde en laatste seizoen 'HSMTMTS'

Nico De Greef-21 juni 2023 om 18:06

Disney Plus heeft bekendgemaakt dat het vierde en tevens laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series op 9 augustus in première gaat op de streamingdienst. Het bedrijf deelde daarnaast ook de trailer van het afsluitende seizoen.

Fans zagen het waarschijnlijk niet aankomen, maar het vierde seizoen wordt meteen ook het laatste. Om die reden zullen alle 8 afleveringen van het vierde seizoen in één keer op de streamingdienst verschijnen.

"Na vier jaar op East High is het tijd om af te studeren", zegt showrunner Tim Federle in een verklaring. "Dit wordt ons laatste seizoen. De show bracht de meest buitengewone cast - en crew en medewerkers - in mijn leven. We kunnen niet wachten op dit laatste hoofdstuk met de fans te delen".

In het afsluitende seizoen van HSMTMTS voeren Ricky en zijn vrienden een theaterproductie van High School Musical 3: Senior Year op, terwijl ze tegelijkertijd ook zelf een vierde High School Musical-film opnemen. Dat doen ze uiteraard niet alleen want ze krijgen hulp van niemand minder dan originele castleden Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan), Monique Coleman (Taylor), Bart Johnson (Coach Bolton aka de vader van Troy Bolton), Alyson Reed (Ms. Darbus) en Kaycee Stroh (Martha).

Bekijk hieronder de trailer voor het laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer