TEST: Hoe ver ga jij voor een auto?

Simon Smetryns-21 juni 2023 om 11:15

Vanaf vandaag, 21 juni, speelt 'No Hard Feelings' in de bioscoop. De film volgt Maddie - gespeeld door Jennifer Lawrence - die werkt als Uber-chauffeur. Ze gaat failliet nadat haar auto in bezit is genomen. Maddie accepteert een ongewone Craigslist-advertentie waarin ouders op zoek zijn naar iemand die de 'vriendin' wil worden van hun zoon.

Maddie gaat de uitdaging aan en probeert alles om Percy bij the adult life te laten aansluiten. Slaagt ze hierin? Dan krijgt ze een gloednieuwe Buick Regal wagen cadeau van zijn ouders!

Hoe ver zou jij gaan voor een auto? Kom het snel te weten!

TEST: Welke EOTB all star ben jij?

Karen Luiken-08 april 2024 om 15:29

Eindelijk, het is zover. Het langverwachte all star-seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' is van start gegaan. Het programma zit vol oud-deelnemers, zoals Ivory, Michelle, Maxim, Shirley, Luca, Elias, Ayleen en Yara-Nour. Benieuwd op wie jij het meest lijkt? Doe de test!

Breinbreker: je hebt 20/20 zicht als je deze oplost

Joyce Vander Auwera-03 april 2024 om 13:00- Foto:

Supplied

Spring de lente in met deze uitdagende breinbreker die je visuele scherpte op de proef stelt. Je enige taak? Het ontbrekende bloemblaadje vinden tussen een zee van bloemen in deze kleurrijke collage.

Als je denkt dat je ogen scherp genoeg zijn voor de klus, dan is deze puzzel precies wat je nodig hebt. Bereid je voor op een hersenkraker die je gegarandeerd aan het denken zal zetten.

Nu de lente officieel is begonnen - met warmer weer, verschoven klokken en het einde van Pasen - is er geen betere manier om het seizoen te vieren dan met een lente inspired uitdaging.

Samengesteld door Idealo, zal deze lastige puzzel onthullen of je 20/20 zicht hebt of dat je misschien een bezoekje aan de opticien moet overwegen. Ben je er klaar voor? Laten we beginnen...

Supplied

Bekijk bovenstaande afbeelding van de felgekleurde bloemen. Je enige doel? Het bloemblaadje vinden dat eruit springt door zijn afwezigheid.

Geen aanwijzingen van onze kant, but no stress: je hebt alle tijd van de wereld. En niet valsspelen! We willen dat je plezier hebt en je geest uitdaagt terwijl je op zoek gaat naar dat eigenzinnige bloemblaadje, succes.

Heb je toch al opgegeven? Kijk hieronder voor het antwoord.

Supplied

Ontdek meer