TEST: Hoe ver ga jij voor een auto?

Simon Smetryns-21 juni 2023 om 11:15

Vanaf vandaag, 21 juni, speelt 'No Hard Feelings' in de bioscoop. De film volgt Maddie - gespeeld door Jennifer Lawrence - die werkt als Uber-chauffeur. Ze gaat failliet nadat haar auto in bezit is genomen. Maddie accepteert een ongewone Craigslist-advertentie waarin ouders op zoek zijn naar iemand die de 'vriendin' wil worden van hun zoon.

Maddie gaat de uitdaging aan en probeert alles om Percy bij the adult life te laten aansluiten. Slaagt ze hierin? Dan krijgt ze een gloednieuwe Buick Regal wagen cadeau van zijn ouders!

Hoe ver zou jij gaan voor een auto? Kom het snel te weten!

TEST: Welke fastfood-keten roept jouw naam?

Saartje Corteyn-04 september 2023 om 11:00- Foto:

Pexels: Maksim Goncharenok

Kan er bij jou altijd een frietjes in en is er altijd nog tijd voor een drive-thru door de McDonald's? Of verkies je toch liever een zoete zonde en geniet jij van een echt verwenmomentje? Doe de test en kom er achter waar jij wellicht veel zal passeren komend schooljaar.

TEST: Ben jij een naughty boy/girl?

Saartje Corteyn-25 augustus 2023 om 11:00

Op café, in het toilet of zelfs in de lift; allemaal goed voor jou! Je bent overal klaar voor actie. Hoe meer mensen in je omgeving, hoe meer kans om betrapt te worden... Dat geeft net dat tikkeltje extra spanning and you looove that! 😏

Of verkies je toch eerder een romantische setting waarbij je liever helemaal privé uit de kleren gaat? Doe de test en kom snel te weten hoe stout jij bent...

Ontdek meer