Taylor Swift komt met tour naar Europa

Karen Luiken-21 juni 2023 om 06:30- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft geweldig nieuws voor haar Europese fans. De zangeres bezoekt volgend jaar verschillende landen tijdens haar tournee The Eras Tour. Maar, en dit is een hele grote maar, België slaat ze helaas over.

De tour start op 24 augustus in Mexico en gaat vervolgens langs Argentinië, Brazilië, Japan, Australië en Singapore. In mei volgend jaar staat Taylor voor het eerst met een show in Europa.

De dichtstbijzijnde shows voor fans uit België zijn die in Parijs op 9 en 10 mei of die in Amsterdam op 5 en 6 juli. Andere steden die Taylor bezoekt, zijn Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen.

“Ik heb iets te vertellen”, schrijft een enthousiaste Taylor op Instagram. “Ik kan niet wachten om jullie volgend jaar op The Eras Tour te zien tijdens een van deze nieuwe data.”

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer