Taylor Swift komt met tour naar Europa

Karen Luiken-21 juni 2023 om 06:30- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft geweldig nieuws voor haar Europese fans. De zangeres bezoekt volgend jaar verschillende landen tijdens haar tournee The Eras Tour. Maar, en dit is een hele grote maar, België slaat ze helaas over.

De tour start op 24 augustus in Mexico en gaat vervolgens langs Argentinië, Brazilië, Japan, Australië en Singapore. In mei volgend jaar staat Taylor voor het eerst met een show in Europa.

De dichtstbijzijnde shows voor fans uit België zijn die in Parijs op 9 en 10 mei of die in Amsterdam op 5 en 6 juli. Andere steden die Taylor bezoekt, zijn Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, München, Warschau en Wenen.

“Ik heb iets te vertellen”, schrijft een enthousiaste Taylor op Instagram. “Ik kan niet wachten om jullie volgend jaar op The Eras Tour te zien tijdens een van deze nieuwe data.”

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Pommelien Thijs grootste kanshebber bij MIA's

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:46

Pommelien Thijs maakt tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s) de meeste kans op een prijs. De zangeres is maar liefst negen keer genomineerd.

Voor de MIA's zijn in het totaal 42 verschillende groepen of artiesten genomineerd. Pommelien Thijs is deze editie de grootste favoriet en is genomineerd in de categorieën album, Nederlandstalig, pop, solo artiest, hit van het jaar 2023, artwork, auteur/componist, live act en videoclip.

Na Pommelien volgen Brihang met zes nominaties, dEUS en Metejoor met vijf nominaties en Gustaph en Loverman met ieder vier nominaties. Bazart, CAMILLE, Coely, Glints, Lost Frequencies en Warhaus hebben elk drie nominaties op hun naam staan.

Stemmen voor de MIA’s kan tot en met zondag 10 december via mias.be. De prijzen worden op woensdag 24 januari uitgereikt in het Sportpaleis in Antwerpen.

Ontdek meer