EOTB-sterren Joey en Megan bevestigen relatie

Karen Luiken-21 juni 2023 om 06:19

Het nieuws zat er al een tijdje aan te komen, maar nu hebben ze het dan ook eindelijk bevestigd. Joey en Megan uit het huidige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn een stel.

Het zal voor veel volgers niet als een grote verrassing komen dat Joey en Megan hun relatie nu officieel maken. Ze deelden de afgelopen tijd regelmatig foto’s van elkaar op social media en waren zelfs samen op vakantie in Egypte.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Toen Joey naar huis werd gestuurd - zoals te zien was in de laatse aflevering - ging Megan hem achterna. Ze zijn toen meteen gaan daten, maar kregen nog geen relatie. Sterker nog: Megan verliet Joey voor Dennis Roos, met wie ze zich na een paar weken verloofde.

Maar die relatie bleek van korte duur. Megan bleef contact houden met Joey en kwam uiteindelijk toch weer bij hem terecht. “We gingen alles op het gemak doen want alles ging snel. We hebben toen heel veel tijd samen gespendeerd”, zegt Megan over de tijd na ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in een gesprek met RUMAG. “Er is van alles gebeurd en ik dacht niet helder na. Dat we toen een break kregen, is echt mijn schuld.”

Ze ging er met Dennis vandoor, ook al wist ze naar eigen zeggen meteen dat het met hem niet zou gaan werken. “Ik wist dat hij niks voor mij was, maar hij had geen slaapplaats. Dus ik moest hem verplicht meenemen naar huis. Olivia [zijn ex] had hem op straat gezet. In Dubai heb ik uiteindelijk gezegd dat ik liever had dat hij zou vertrekken. Ik miste Joey.”

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer