EOTB-sterren Joey en Megan bevestigen relatie

Karen Luiken-21 juni 2023 om 06:19

Het nieuws zat er al een tijdje aan te komen, maar nu hebben ze het dan ook eindelijk bevestigd. Joey en Megan uit het huidige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn een stel.

Het zal voor veel volgers niet als een grote verrassing komen dat Joey en Megan hun relatie nu officieel maken. Ze deelden de afgelopen tijd regelmatig foto’s van elkaar op social media en waren zelfs samen op vakantie in Egypte.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Toen Joey naar huis werd gestuurd - zoals te zien was in de laatse aflevering - ging Megan hem achterna. Ze zijn toen meteen gaan daten, maar kregen nog geen relatie. Sterker nog: Megan verliet Joey voor Dennis Roos, met wie ze zich na een paar weken verloofde.

Maar die relatie bleek van korte duur. Megan bleef contact houden met Joey en kwam uiteindelijk toch weer bij hem terecht. “We gingen alles op het gemak doen want alles ging snel. We hebben toen heel veel tijd samen gespendeerd”, zegt Megan over de tijd na ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in een gesprek met RUMAG. “Er is van alles gebeurd en ik dacht niet helder na. Dat we toen een break kregen, is echt mijn schuld.”

Ze ging er met Dennis vandoor, ook al wist ze naar eigen zeggen meteen dat het met hem niet zou gaan werken. “Ik wist dat hij niks voor mij was, maar hij had geen slaapplaats. Dus ik moest hem verplicht meenemen naar huis. Olivia [zijn ex] had hem op straat gezet. In Dubai heb ik uiteindelijk gezegd dat ik liever had dat hij zou vertrekken. Ik miste Joey.”

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer