EOTB-sterren Joey en Megan bevestigen relatie

Karen Luiken-21 juni 2023 om 06:19

Het nieuws zat er al een tijdje aan te komen, maar nu hebben ze het dan ook eindelijk bevestigd. Joey en Megan uit het huidige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn een stel.

Het zal voor veel volgers niet als een grote verrassing komen dat Joey en Megan hun relatie nu officieel maken. Ze deelden de afgelopen tijd regelmatig foto’s van elkaar op social media en waren zelfs samen op vakantie in Egypte.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Toen Joey naar huis werd gestuurd - zoals te zien was in de laatse aflevering - ging Megan hem achterna. Ze zijn toen meteen gaan daten, maar kregen nog geen relatie. Sterker nog: Megan verliet Joey voor Dennis Roos, met wie ze zich na een paar weken verloofde.

Maar die relatie bleek van korte duur. Megan bleef contact houden met Joey en kwam uiteindelijk toch weer bij hem terecht. “We gingen alles op het gemak doen want alles ging snel. We hebben toen heel veel tijd samen gespendeerd”, zegt Megan over de tijd na ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in een gesprek met RUMAG. “Er is van alles gebeurd en ik dacht niet helder na. Dat we toen een break kregen, is echt mijn schuld.”

Ze ging er met Dennis vandoor, ook al wist ze naar eigen zeggen meteen dat het met hem niet zou gaan werken. “Ik wist dat hij niks voor mij was, maar hij had geen slaapplaats. Dus ik moest hem verplicht meenemen naar huis. Olivia [zijn ex] had hem op straat gezet. In Dubai heb ik uiteindelijk gezegd dat ik liever had dat hij zou vertrekken. Ik miste Joey.”

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer