Belgisch Kampioenschap Beerpong maakt een comeback

Karen Luiken-20 juni 2023 om 14:09

Het Belgisch Kampioenschap Beerpong keert terug. Na een afwezigheid van vier jaar wordt het evenement dit keer groter en beter dan je ooit gezien hebt. Waar? In Lichtervelde. Wanneer? Op 2 september!

Jaren geleden vond het kampioenschap keer op keer plaats in Antwerpen, maar de vorige organisatie kreeg geen vergunning meer van de stad en moest het evenement daarom op een laag pitje zetten. Vier jaar lang hebben bierliefhebbers moeten wachten, maar nu kan er eindelijk weer uitgekeken worden naar een nieuwe editie.

Het evenement krijgt niet alleen een nieuwe frisse wind, maar ook een nieuwe locatie. Dit keer vormt het Beats n’ Bots Festival in Lichtervelde het decor, een openluchtfestival dat bekendstaat om zijn combinatie van beerpongtoernooien, zomerbar, muziek en foodtrucks. “Dit jaar belooft het grootste beerpongkampioenschap tot nu toe te worden, met teams die strijden om de felbegeerde titel van nationaal kampioen. En met de verhuizing naar Beats n' Bots kunnen we een nog levendigere festivalsfeer en een spectaculaire ervaring bieden aan alle deelnemers en toeschouwers”, zegt medeorganisator Kevin Dehullu.

De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2023 zijn nu geopend. Aanmelden kan via de website https://www.beatsnbots.be.

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

Niet te missen: Studio 100 organiseert Singalong in het Sportpaleis

Nico De Greef-24 september 2023 om 09:52

Ken jij alle Studio 100-liedjes uit het hoofd en kan je alle teksten luidkeels meebrullen al vanaf bij het horen van de eerste muzieknoot? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Studio 100 pakt op 7 december uit met een heus 'SingAlong'-concert in het Antwerps Sportpaleis!

Zowel Gert Verhulst als James Cooke zullen erbij zijn als ceremoniemeesters en zelf ook enkele van de grootste Studio 100-hits brengen.

"Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden", aldus een enthousiaste Gert.

"James en ik brengen zelf ook graag heel wat nummers uit jullie kindertijd en daarbij hopen we dat jullie voluit meezingen want het publiek is de grootste ster van de avond."

Welke special guests allemaal zullen opdagen, is echter nog een groot mysterie. De namen van de acts worden pas op een later tijdstip bekend gemaakt. Wat al wel een zekerheid is, is dat de avond met een grote DJ-set zal worden afgesloten.

Studio 100 SingAlong vindt plaats op donderdagavond 7 december 2023 in het Antwerps Sportpaleis. Tickets & info zijn verkrijgbaar via deze link. Opgelet: om deel te kunnen nemen aan de festiviteiten moet je minstens 16 jaar oud zijn.