Startdatum zevende seizoen ‘Élite’ bekend

Karen Luiken-20 juni 2023 om 06:28

Netflix heeft niet één maar twee cadeautjes voor fans van ‘Élite’. Naast de startdatum is er nu ook een gloednieuwe teaser gedeeld.

Laten we beginnen met de belangrijkste zaak: de dag waarop de nieuwe afleveringen verschijnen. Dat gaat over 122 dagen op 20 oktober gebeuren.

Dan door naar de teaser, waarmee fans alvast een kleine glimp van het zevende seizoen krijgen. Als we Netflix mogen geloven, ‘staat de studenten van Las Encinas een episch avontuur te wachten’.

De cast bestaat uit een aantal oude bekenden (Omar keer terug!), maar zal ook nieuwe gezichten verwelkomen. Zo maken Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Fernando Lindez, Ivan Mendes, Maribel Verdú en Alerjandro Albarracín voor het eerst hun opwachting. Het is nog niet bekend welke rollen zij gaan spelen.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer