Startdatum zevende seizoen ‘Élite’ bekend

Karen Luiken-20 juni 2023 om 06:28

Netflix heeft niet één maar twee cadeautjes voor fans van ‘Élite’. Naast de startdatum is er nu ook een gloednieuwe teaser gedeeld.

Laten we beginnen met de belangrijkste zaak: de dag waarop de nieuwe afleveringen verschijnen. Dat gaat over 122 dagen op 20 oktober gebeuren.

Dan door naar de teaser, waarmee fans alvast een kleine glimp van het zevende seizoen krijgen. Als we Netflix mogen geloven, ‘staat de studenten van Las Encinas een episch avontuur te wachten’.

De cast bestaat uit een aantal oude bekenden (Omar keer terug!), maar zal ook nieuwe gezichten verwelkomen. Zo maken Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Fernando Lindez, Ivan Mendes, Maribel Verdú en Alerjandro Albarracín voor het eerst hun opwachting. Het is nog niet bekend welke rollen zij gaan spelen.

Vierde en laatste seizoen 'Sex Education' eindelijk te zien

Karen Luiken-21 september 2023 om 10:17

Waar denk je aan als je aan de datum van vandaag denkt? Dat kan natuurlijk maar één ding zijn: ‘Sex Education’! Het nieuwe seizoen is vandaag op Netflix verschenen.

Na drie succesvolle seizoenen is het nu dan eindelijk tijd voor het vierde seizoen. Het wordt het slotstuk van de populaire Netflix-serie en daar verwachten we natuurlijk veel van. Hoe zou het met Otis en Maeve aflopen? Blijven Eric en Adam voor altijd samen? Wordt de verliefdheid van Jackson beantwoord? Hoe gaat het met de zwangere Jean? En misschien nog wel de meest belangrijke vraag: wat gaat er met iedereen gebeuren nu Moordale Seconday School de deuren heeft moeten sluiten?

Een groot deel van de cast is te zien in het nieuwe seizoen, maar fans zullen opmerken dat een paar personages geen opwachting maken. Ola, Lily en Emily hebben de serie verlaten.

Zo gaat het nu tussen 'Love Island'-sterren Thijn en Naomi

Karen Luiken-21 september 2023 om 06:33

Het ‘Love Island’-avontuur van Thijn en Naomi stopte een week geleden. Ze verlieten de villa samen en waren vastbesloten elkaar in Nederland beter te leren kennen. Maar hoe gaat het tussen de twee nu ze allebei weer thuis zijn?

Van een relatie is absoluut nog geen sprake, maar Thijn en Naomi blijven elkaar wel zien. “Ik wil het verder uitzoeken”, biecht Naomi op in een gesprek met Grazia. “Maar wel op ons gemakje. We moeten het allemaal nog even laten bezinken, je komt uit een bubbel hé. Dus ja, het heeft geen haast.”

Naomi geeft toe moeite te willen doen voor Thijn. “Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit.”

Ontdek meer