Oude bekenden keren terug in vijfde seizoen ‘You’

Karen Luiken-20 juni 2023 om 06:27

Tot nu toe leerden fans van ‘You’ in ieder seizoen van de serie nieuwe karakters kennen. Stalker Joe trok steeds weer naar een andere stad om daar nieuwe slachtoffers te maken. Maar het lijkt erop dat het vijfde (en laatste) seizoen vooral oude bekenden terug laat keren.

Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft tijdens het Netflix-evenement Tudum een paar details van het aankomende seizoen gedeeld. Hij zegt dat zijn personage Joe in New York oog in oog zal komen te staan met een aantal mensen uit zijn verleden. “Ik kan nog niet zeggen wie, maar we weten allemaal dat het verleden van Joe veel losse eindjes kent”, aldus de acteur.

Personages die terug zouden kunnen keren - zo blijkt uit een gedeelde video - zijn Ellie en Dr. Nicky uit het tweede seizoen, Sherry en Cary uit het derde seizoen en Marianne en Lady Phoebe uit het vierde seizoen. Maar ook de zoon van Joe, die achter werd gelaten na de moord op Joe’s voormalige liefde Love, zou een rol kunnen krijgen.

'Love Island'-ster Nycole schept duidelijkheid over breuk met Jonna

Karen Luiken-25 september 2023 om 13:41

Kort na de finale van ‘Love Island’ verbrak deelneemster Nycole haar relatie met Jonna. Tot nu toe was ze redelijk vaag over de reden van de breuk, maar in een gesprek met Grazia brengt ze daar verandering in. De realityster schept duidelijkheid.

Nycole maakte vorige week via Instagram bekend dat ze een punt achter haar relatie met Jonna had gezet. Ze schreef dat ze tijdens ‘Love Island’ in een bubbel leefde en dat ‘de dingen in de realiteit heel anders waren’. Maar ze liet ook weten dat ze inmiddels alle afleveringen had teruggekeken en dat ze niet blij was met wat ze had gezien.

“Ik had echt gevoelens voor hem en onze relatie was heel echt. Maar toen had ik nog niet alle afleveringen van ‘Love Island’ teruggekeken”, zegt Nycole tegen Grazia. “Wat ik zag kwetste me enorm. Hoe hij zich gedroeg na de zoen met Thirza na de challenge, hoe zijn lichaamstaal was, wat hij allemaal zei… Dat was gedrag waar ik van ging walgen. Jonna en ik hadden in de villa natuurlijk besproken wat er tijdens Casa Amor was gebeurd, alleen had hij me niet verteld dat hij tegen Thirza zei dat zijn ‘deur van hout was’. Ook had hij niet verteld hoe zijn lichaamstaal was tijdens de sexpositie challenge. Ik wil niet dat mijn vriend zich zo gedraagt als ik er niet bij ben.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Ontdek meer