Oude bekenden keren terug in vijfde seizoen ‘You’

Karen Luiken-20 juni 2023 om 06:27

Tot nu toe leerden fans van ‘You’ in ieder seizoen van de serie nieuwe karakters kennen. Stalker Joe trok steeds weer naar een andere stad om daar nieuwe slachtoffers te maken. Maar het lijkt erop dat het vijfde (en laatste) seizoen vooral oude bekenden terug laat keren.

Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft tijdens het Netflix-evenement Tudum een paar details van het aankomende seizoen gedeeld. Hij zegt dat zijn personage Joe in New York oog in oog zal komen te staan met een aantal mensen uit zijn verleden. “Ik kan nog niet zeggen wie, maar we weten allemaal dat het verleden van Joe veel losse eindjes kent”, aldus de acteur.

Personages die terug zouden kunnen keren - zo blijkt uit een gedeelde video - zijn Ellie en Dr. Nicky uit het tweede seizoen, Sherry en Cary uit het derde seizoen en Marianne en Lady Phoebe uit het vierde seizoen. Maar ook de zoon van Joe, die achter werd gelaten na de moord op Joe’s voormalige liefde Love, zou een rol kunnen krijgen.

Must-see: deze Spaanse Netflix-serie met acteur uit 'La Casa de Papel'

Karen Luiken-01 maart 2024 om 13:36

Dat Spaanse series een succes zijn, heeft de geschiedenis bewezen met shows als ‘La Casa de Papel’, ‘Berlin’ en ‘Vis a Vis’. Binnenkort wordt er een nieuwe titel aan dat rijtje toegevoegd als ‘Mano de hierro’ in première gaat, een spannende serie met Jaimie Lorente (aka Denver uit ‘La Casa de Papel’) in een van de hoofdrollen.

‘Mano de hierro’, die ook wel ‘Iron Reign’ wordt genoemd, gaat over Joaquín Manchado, die vanuit de haven van Barcelona zijn drugsimperium met harde hand leidt. Alles lijkt op rolletjes te lopen, totdat het na een nieuwe lading compleet misgaat met zowel zijn business als zijn familie.

Naast Jaimie Lorente zijn ook Eduard Fernández en Chino Darín in de serie te zien, die vanaf 15 maart op Netflix te zien zal zijn. De trailer bekijk je hieronder.

Justin Timberlake geeft extra concert in Sportpaleis

Karen Luiken-01 maart 2024 om 11:15

De vraag naar tickets voor het concert van Justin Timberlake in het Antwerspe Sportpaleis is zó groot, dat de zanger heeft besloten een extra show te geven.

Vrijdagochtend gingen kaartjes voor de show van zaterdag 3 augustus in de verkoop. Binnen no time was alles de deur uit en veel fans grepen dan ook mis. Maar lang hoeven ze niet te treuren: Justin Timberlake geeft namelijk nóg een concert in Antwerpen. Naast 3 augustus betreedt hij ook op 4 augustus het podium van het Sportpaleis.

Tickets voor het tweede concert gaan op vrijdag 8 maart om 10.00 uur in de verkoop. Prijzen variëren tussen dik 56 euro en ruim 140 euro.

Ontdek meer