Cowboy Woody maakt comeback in ‘Toy Story 5’

Karen Luiken-20 juni 2023 om 06:24

Van Buzz Lightyear was het inmiddels bekend dat hij terug zou keren in een nieuwe ‘Toy Story’-film, maar nu weten we ook dat cowboy Woody een comeback maakt. Dat heuglijke nieuws heeft Pixar-baas Pete Doctor gedeeld in een gesprek met Variety.

Acteur Tom Hanks leende zijn stem voor de vorige ‘Toy Story’-films uit voor de rol van Woody. Of hij dat nu weer gaat doen, is nog niet bekend, maar die verwachting is er wel. De stem van Buzz Lightyear wordt ingesproken door Tim Allen.

Het wordt alweer de vijfde film in de ‘Toy Story’-reeks. De eerste kwam in 1995 uit, de tweede in 1999, de derde in 2010 en de vierde in 2019. Het is nog niet bekend wanneer de vijfde in première gaat.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer