Op deze datum verschijnt vijfde seizoen 'Too Hot To Handle'

Karen Luiken-19 juni 2023 om 06:55

Ja hoor, er staat weer een nieuw seizoen van ‘Too Hot To Handle’ voor de deur. Netflix heeft bekendgemaakt dat er vanaf 14 juli nieuwe afleveringen van de datingshow verschijnen.

‘Too Hot To Handle’ maakte in 2020 zijn intrede op Netflix en is sindsdien een groot succes. Na het eerste seizoen volgden er in de afgelopen jaren nog drie seizoenen, en over een maandje is het dus alweer tijd voor het volgende deel.

Met een kort filmpje laat Netflix nu een eerste glimp van de deelnemers zien. Hopelijk blijven er dit keer meer koppels over dan in voorgaande seizoenen, want van het laatste seizoen bleef slechts één stel samen Uit het derde seizoen kreeg zelfs helemaal niemand dat voor elkaar.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer