Deze hilarische film met Jennifer Lawrence wil je zien

Karen Luiken-20 juni 2023 om 08:31

Jennifer Lawrence gaat zich van een compleet andere kant laten zien in een gloednieuwe film. De actrice, die normaal gesproken veelal in thrillers en drama’s speelt, heeft de hoofdrol in ‘No Hard Feelings’, een komedie die vanaf woensdag 21 juni te zien is op het witte doek.

In ‘No Hard Feelings’ neemt Jennifer de rol van Maddie op zich, een Uber-chauffeur zonder auto. Wanneer zij op het punt staat haar ouderlijk huis kwijt te raken, gaat ze op zoek naar manieren om aan een nieuwe auto te komen. Ze komt een opmerkelijke vacature tegen van rijke helikopterouders die op zoek zijn naar iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voor hij naar de universiteit gaat. Hij drinkt niet, gaat niet uit en praat niet met meisjes. Maddie moet daar verandering in brengen en hoewel dat misschien klinkt als een gemakkelijke opgave, blijkt de stugge Percy zich niet zomaar te laten inpakken. Het gevolg daarvan? Heel veel hilarische momenten tussen Maddie en Percy. Van feestjes tot politieachtervolgingen en van ruzies tot kosten in de wc: de twee maken het allemaal mee.

Naast Jennifer Lawrence spelen ook Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick een rol in de film. De regie van de film is in handen van Gene Stupnitsky.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer