Deze hilarische film met Jennifer Lawrence wil je zien

Karen Luiken-20 juni 2023 om 08:31

Jennifer Lawrence gaat zich van een compleet andere kant laten zien in een gloednieuwe film. De actrice, die normaal gesproken veelal in thrillers en drama’s speelt, heeft de hoofdrol in ‘No Hard Feelings’, een komedie die vanaf woensdag 21 juni te zien is op het witte doek.

In ‘No Hard Feelings’ neemt Jennifer de rol van Maddie op zich, een Uber-chauffeur zonder auto. Wanneer zij op het punt staat haar ouderlijk huis kwijt te raken, gaat ze op zoek naar manieren om aan een nieuwe auto te komen. Ze komt een opmerkelijke vacature tegen van rijke helikopterouders die op zoek zijn naar iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voor hij naar de universiteit gaat. Hij drinkt niet, gaat niet uit en praat niet met meisjes. Maddie moet daar verandering in brengen en hoewel dat misschien klinkt als een gemakkelijke opgave, blijkt de stugge Percy zich niet zomaar te laten inpakken. Het gevolg daarvan? Heel veel hilarische momenten tussen Maddie en Percy. Van feestjes tot politieachtervolgingen en van ruzies tot kosten in de wc: de twee maken het allemaal mee.

Naast Jennifer Lawrence spelen ook Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick een rol in de film. De regie van de film is in handen van Gene Stupnitsky.

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

'Despicable Me 4' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:41

De nieuwste trailer van de vierde film in de populaire ‘Despicable Me’-animatiereeks is verschenen. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat je van de Minions gewend bent: heel veel chaos!

‘Despicable Me 4’ gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

De film is vanaf 1 juli op het witte doek te zien.

Ontdek meer