Vierde seizoen 'Emily in Paris' gaat naar Rome

Karen Luiken-19 juni 2023 om 06:44

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ speelt zich niet in één, maar in twee grote steden van Europa af. Naast Parijs wordt ook de romantische stad Rome bezocht, zo laat hoofdrolspeelster Lily Collins weten.

De eerste drie seizoenen werden grotendeels in Parijs opgenomen. Logisch ook, want de serie draait om die stad. Maar nu gaan de camera’s dus ook draaien in een andere stad: Rome. Dat verklapt Lily, die Emily speelt in de show, in een videoboodschap.

“We bereiden ons voor op seizoen vier van ‘Emily in Paris’ en kijken uit naar wat de toekomst brengt”, aldus de actrice. “Seizoen drie eindigde nogal dramatisch en - verrassing - daar houdt het niet op. Er is zoveel gebeurd en hoe loopt dat allemaal af? Is Alfie er nog steeds kapot van? Krijgt Gabriel z’n Michelinster? Gaan Mindy en de band naar het songfestival? En Camille? Zal Sylvies hernieuwde liefde standhouden? En de vraag die ons allemaal bezighoudt: zullen Emily en Gabriel eindelijk een stel worden?"

Het antwoord op die vragen kan Lily nog niet geven, maar wat ze wél kan zeggen, is dat ze nog meer plezier, mode en drama in petto heeft. "Emily moet beslissen of alles wat ze ooit wilde echt is wat ze nodig heeft. En hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs, neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen. Wees niet verbaasd als haar weg naar Rome leidt.”

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Ontdek meer