Vierde seizoen 'Emily in Paris' gaat naar Rome

Karen Luiken-19 juni 2023 om 06:44

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ speelt zich niet in één, maar in twee grote steden van Europa af. Naast Parijs wordt ook de romantische stad Rome bezocht, zo laat hoofdrolspeelster Lily Collins weten.

De eerste drie seizoenen werden grotendeels in Parijs opgenomen. Logisch ook, want de serie draait om die stad. Maar nu gaan de camera’s dus ook draaien in een andere stad: Rome. Dat verklapt Lily, die Emily speelt in de show, in een videoboodschap.

“We bereiden ons voor op seizoen vier van ‘Emily in Paris’ en kijken uit naar wat de toekomst brengt”, aldus de actrice. “Seizoen drie eindigde nogal dramatisch en - verrassing - daar houdt het niet op. Er is zoveel gebeurd en hoe loopt dat allemaal af? Is Alfie er nog steeds kapot van? Krijgt Gabriel z’n Michelinster? Gaan Mindy en de band naar het songfestival? En Camille? Zal Sylvies hernieuwde liefde standhouden? En de vraag die ons allemaal bezighoudt: zullen Emily en Gabriel eindelijk een stel worden?"

Het antwoord op die vragen kan Lily nog niet geven, maar wat ze wél kan zeggen, is dat ze nog meer plezier, mode en drama in petto heeft. "Emily moet beslissen of alles wat ze ooit wilde echt is wat ze nodig heeft. En hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs, neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen. Wees niet verbaasd als haar weg naar Rome leidt.”

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer