Liam Payne heeft goed nieuws over One Direction-reünie

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:50

Er wordt al jaren gespeculeerd over een One Direction-reünie. Het is inmiddels zes jaar geleden dat de boyband een pauze inlaste en hoewel veel fans na al die tijd de hoop zijn verloren, gaat de hereniging er volgens Liam Payne gewoon komen.

Zayn Malik was in maart 2015 de eerste die de groep verliet. Nog voor het einde van datzelfde jaar gaven de overige leden hun laatste optreden. Sindsdien zijn de heren allemaal hun eigen weg gegaan en hebben ze stuk voor stuk solomateriaal opgenomen. Niall Horan heeft al twee albums uitgebracht en Harry Styles won zelfs meerdere prijzen voor zijn muziek.

Vorig jaar vierde One Direction zijn 10-jarige jubileum. Fans dachten héél even dat de mannen speciaal voor dat moment samen zouden komen, maar dat gebeurde tot hun grote teleurstelling niet. De vraag luidt sindsdien dan ook: gaat de reünie er überhaupt nog komen? Wel als het aan Liam Payne ligt. “Ik heb er met Louis over gepraat en we zijn het er over eens dat het eerder vroeger dan later moet gebeuren”, aldus de zanger in een gesprek met The Mirror.

Oftewel: er is nog hoop. Fingers crossed!

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer