Liam Payne heeft goed nieuws over One Direction-reünie

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:50

Er wordt al jaren gespeculeerd over een One Direction-reünie. Het is inmiddels zes jaar geleden dat de boyband een pauze inlaste en hoewel veel fans na al die tijd de hoop zijn verloren, gaat de hereniging er volgens Liam Payne gewoon komen.

Zayn Malik was in maart 2015 de eerste die de groep verliet. Nog voor het einde van datzelfde jaar gaven de overige leden hun laatste optreden. Sindsdien zijn de heren allemaal hun eigen weg gegaan en hebben ze stuk voor stuk solomateriaal opgenomen. Niall Horan heeft al twee albums uitgebracht en Harry Styles won zelfs meerdere prijzen voor zijn muziek.

Vorig jaar vierde One Direction zijn 10-jarige jubileum. Fans dachten héél even dat de mannen speciaal voor dat moment samen zouden komen, maar dat gebeurde tot hun grote teleurstelling niet. De vraag luidt sindsdien dan ook: gaat de reünie er überhaupt nog komen? Wel als het aan Liam Payne ligt. “Ik heb er met Louis over gepraat en we zijn het er over eens dat het eerder vroeger dan later moet gebeuren”, aldus de zanger in een gesprek met The Mirror.

Oftewel: er is nog hoop. Fingers crossed!

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer